Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Állítólag a nők 80%-a nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítólag a nők 80%-a nem képes vaginális orgazmusra. Szerintem ez csak azért van mert nem voltak kellően nagy farokkal még. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 10:07
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg lúzer vagy, ha azt hiszed a nagy fax a minden.
2023. máj. 19. 12:16
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg hülye vagy és azért gondolsz baromságokat mert sosem láttál még p.nát élőben.

Lapozgasd még kicsit az anatómia tankönyveket hogy a p.nci melyik részén van a legtöbb idegvégződés. Elárulhatom, nem a hüvely felső részében. A túl nagy méret - ha nem tudja használni a tulaja - inkább csak fájdalmat okoz ha üti a méhszájt.

2023. máj. 19. 13:18
 23/45 anonim ***** válasza:
0%
#22 Ezt meséld el a nőknek is. Egy 18 centis mindig jobb lesz, mint egy 14-15 centis, ő nők nagy részének.
2023. máj. 19. 13:26
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
#23 nem mesélek semmit a nőknek, inkább farokméregetés helyett szimplán csak csajozok és dugom őket :)
2023. máj. 19. 13:31
 25/45 anonim ***** válasza:
13%
Azért a #20 is kellően nagy marhaságokat írt. Nőként írom, hogy a nőn is múlik, hogy legyen hüvelyi orgazmusa. Tudnia kell, hogy hogyan tudja, tudják elérni nála. Az kevés, hogy csak dug és várja a csodát a férfitól.
2023. máj. 19. 13:57
 26/45 anonim ***** válasza:
0%
Igény tapasztaltság adottság ötletesség szexkultura ügyesség összhang izgalom valodi vágy 9 nekem az nem megy hogy bomba a test de az arc a csaj típusa taszít vagy forditva) . Két barátnőm alig tágult ki 2 ujjnyira full nedvesek voltak így is szoritottak. Egyik tudott intimtorna miatt úgy meglovagolni hogy belül mozgott . A következő attól élvezett el sorozatosan hüvelyben és popoban hogy megtanultam lüktettetni a cerkám, belengetem merevedve és bent pulzál .Az önuralom is kell fontos , eleinte ha szokatlan uj a csaj lassitani kell amíg átlép az ember az érzeketlen makk jelenségbe .Kemény mint Szova doktor de játékos . Amikor alélnak könyörögnek sirnak a gyönyörtől mert elajulnak ( extazis)az a fain . Ezt ki kell tapasztalni mert ha ahhoz szokott és csak az az igénye hogy csak erősen durrantsák vagy csak finomkodni lehet akkor nehezen állnak át . Nekem ha más testü volt a következő partner rá kell hangolódnom, kisebb fenékről telt sssegre vagy érzékenyebb a bimbó nem igényli a sok izgatást ...
2023. máj. 19. 16:24
 27/45 anonim ***** válasza:
22%
Tudomásul kell venni, hogy a női orgazmus azért ilyen gyenge, mert csak egy véletlen felődési maradvány, nincs semmi céja vagy haszna. Ezért az evolucio nem is támogatja, olyan mint a férfiak mellbimboja semmi haszna de mivel hátrányt sem okoz, ezért nem tünt el. Evoluciosan CSAK a férfiaknak van orgazmusuk, de mivel a női és a férfi nemiszerv ugyan abbol a sejtképletekből fejlődik ki, ezért a férfiak orgazmusából megmarad valamennyi a nőknél is. Ezért ilyen képlékeny bizonytalan a nők orgazmusa, szemben a férfiakéval.
2023. máj. 19. 17:33
 28/45 anonim ***** válasza:
32%
#27 ebben biztos vagy?
2023. máj. 19. 17:36
 29/45 anonim ***** válasza:
68%
Baromság , ilyen marhaságokat Bochkor idióta Gábor terjeszt a mesecsatornán . A férfi orgazmus alap feltétele a termékeny potens allapot , ha nincs erekcio nincs elvezet utódlás . A nők el tudnak élvezni mellbimbón csiklon vaginán fenékbe, de ehhez nem kell utodlás vagy peteérés . A nő felváltva sorozatos orgazmusokra képes . Gondolkodni kell nem benyalni akademikus répafejek brit japán áltudósok megállapitották zagyvaságait .
2023. máj. 19. 18:17
 30/45 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom h nem farok méretétől függ
2023. máj. 19. 18:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!