Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Állítólag a nők 80%-a nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítólag a nők 80%-a nem képes vaginális orgazmusra. Szerintem ez csak azért van mert nem voltak kellően nagy farokkal még. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 19. 10:07
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
28%

Semmi köze a farok méretéhez.

Nekem 16 cm, és bővem van hüvelyi orgazmus, és g pont orgazmus is.

Egyrészt a hüvelyi orgazmus nehéz pálya, meg a sok csiklózással "viszonylag könnyebben, gyorsabban érhető el az orgazmus" ezért a hüvelyi orgazmusról le szoktak a nők!

Nyilván van kivétel, de azért lássuk be van ebben némi igazság!

2023. máj. 19. 10:38
 12/45 anonim ***** válasza:
7%
11# 16 centised van és mellette van hüvelyi es G pont orgazmusod is? Multi lény vagy?
2023. máj. 19. 10:40
 13/45 anonim ***** válasza:
100%
#9 persze, ilyenkor jön a mindent felül író “elhanyagolt” kártya… 😅 Nem, sajnos én próbáltam mindenfélét utána is, hogy éreztem nem kíván szexuálisan. Ajándékot, kirándulást, beszélgetést, meghallgatni ami nyomasztja, vagy csak simán üljünk be enni valahova, vagy kávézni, de semmi kb. Ideig-óráig javult esetleg valami, de ennyi, utána visszaáll minden. Egyszerűen megszűnt a szexuális érdeklődése felém. Gondolom ez ilyen női dolog lehet, mert sok férfitól hallok hasonlót. Gondolom azt is, hogy nem a “felszerelésemmel” lehet gond, ha az elején elég voltam neki. Majd idővel talál valakit, akitől megint bizsereg, mint régen tőlem én meg mehetek isten hírével. Addig is reménykedek, hogy valami még változhat.
2023. máj. 19. 10:42
 14/45 anonim ***** válasza:
88%
#13: Őszinte beszélgetés. Párterápia. Életmód változások számba vétele. Mentális és testi egészségi állapot kivizsgálása. (Mindkét félnél.) Fogamzásgátló elhagyása, ha szed. És ilyesmik. Ezekben van a megoldás. Minden más csak maszatolás, és a szar helyzet fenntartása.
2023. máj. 19. 10:49
 15/45 anonim ***** válasza:
100%
#14 igen, tudom, hogy lehetne segíteni még a dolgon, de úgy nehéz, ha a másik falra mászik tőle, ha felhozom, hogy szerintem így nem feltétlen jó ez a helyzet, és egy kapcsolatnak része kéne legyen a szexualitás is. Akkor jön megint a veszekedés, hogy “neked csak az számít” meg társai, holott nyilván nem, de akkor is vannak igényei az embernek sajnos, ha tetszik, ha nem. Nem itt minden nap akar 2-3 menetet az ember nyilván, azt én se hiszem, hogy bírnám. Nem akarom itt a vadkant játszani arc nélkül, de ez a kb évi 2-3 is keserves ebben a korban. Csak sajnos nehéz így megbeszélni, vagy elindulni valamilyen irányba segítségért, ha az egyik fél nemhogy nem partner benne, de egyenesen kategorikusan elzárkózik a témától és kikéri magának. De azért köszönöm, hogy próbálsz tanácsot adni, az rendes tőled. :)
2023. máj. 19. 10:58
 16/45 anonim ***** válasza:
0%
Igen. Egy nagy mérettel sokkal nagyobb eséllyel lesz hüvelyi orgazmus. Hosszra talán elég lehet egy átlag nőnek az átlagos 16 centi, de vastagságra kell az átlag feletti. És persze egy ügyes pasi.
2023. máj. 19. 11:14
 17/45 anonim ***** válasza:
82%
#15: De figyu. Egy kapcsolathoz két ember kell. Ha ebből az egyiknek nem jó, a másik meg nem nyitott semmiféle megoldásra, akkor ez nem kapcsolat. Választás elé kell állítani a másikat, hogy vagy teszünk együtt azért, hogy jobb legyen a helyzet, vagy nincs tovább dolgunk egymással. És itt nem a szex a fő gond, csak abban ütközik ki látványosan, hanem az, hogy képtelenek vagytok együttműködni, együtt megoldást keresni, ha gond van a közös életetekben.
2023. máj. 19. 11:19
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
#13 arra nem válaszoltál, hogy meghíztál-e. Na?
2023. máj. 19. 11:26
 19/45 anonim ***** válasza:
88%
Nem, nem híztam meg sem. Feljött néhány kiló pár éve műtét utáni több hónapos fekvő felépülés miatt, az tény, de már az is lement rég.
2023. máj. 19. 11:52
 20/45 anonim ***** válasza:
68%

A kérdésre azt tudom mondani, hogy a férfiak nagy része pancser akkor, ha fenti statisztika igaz.

Nálam pl sosem volt nő kielégítetlenül, és csak átlagos méretű péniszem van.

A legtöbb helyen a gond, hogy nem tudják kellő ideig visszatartani az orgazmust, és mondjuk ehhez rövid előjáték is társul. De lehet nyalással, és kézzel is adni orgazmust a nőnek, vagy g-ponton keresztül. A legutóbbihoz nagy farok sem kell. Csak tudni kell, hogy kb hol van. Kitapintani a makkal pár lökés után megtalálható és csak végig kell húzogatni rajt párszor. Kb 5 lökés megfelelő sebességgel.

Innentől kezdve a férfiaknak kell magukba nézniük ha nekik nem megy minden alkalommal orgazmust adni a párjuknak, és nem a nőben keresni a hibát.

2023. máj. 19. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!