Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha minden lány állítólag undorodik a dickpictől, akkor hogy lehet hogy már számtalan lánynak szereztem orgazmust az enyémekkel?😅
Valószínűleg nem a dickpickel van a gond, hanem a küldés körülményeivel.
Adott xy személy mit kezdjen azzal, ha kap egy idegen embertől egy képet?
Szexchat közben valóban lehet izgató, én is beszéltem olyan nővel, aki kérte, igényelte közben.
Ugyanakkor ismertük egymást egy szintig kívül, belül.
Én se sok mindent tudnék kezdeni egy random pncis képpel.
Azért az elég árulkodó, ha beszélsz is az illetővel, ne adj isten video chateltek.
Nálam személy szerint máshogy nem is játszott soha ilyen dolog.
Egyébként meg az is árulkodó, hogy az esetek nagy részében, a nők nem kérnek 10 perc után dickpicket.
Kevés az a férfi aki képes hetekig kiadni magát nőnek, hogy fszképeket kapjon.
1# mégis mit?
2# igen hát azt nem írtam, hogy ezek nem random embereknek küldött kéretlen dp-ek voltak.
3# Hát mondjuk onnan, hogy ezzel a céllal mentünk át masik platformokra és le tudom szűrni ki az aki kamuzik, vagy letöltött képet akar küldeni és hát nagyon sok volt aki viszont igazi volt. Meg vannak errea módszerek, hogy le tudd szűrni. Attól, hogy neked még nem sikerült ez soha az nem azt jelenti, hogy másnak sem😌
Úgy hogy kamuznak, de egyébként ez nem igaz, hogy minden nő.
Vannak olyan nőismerőseim, akiknél alap a dickpic.
Nincs abban semmi, ha kíváncsi.
Nőként sose maszturbáltam egy fsz fotóra..
De biztos vagy h nőnek küldted?
Szerintem itt sokan félreértik.
Nem arról van szó, hogy a dickpickre maszturbálsz.
Magadhoz nyúlsz szexchat közben, és a dickpick igazából csak mint izgalom fokozó van jelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!