Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag szeret miért tett ilyet?
A barátomon kívűl nekem nem volt senkim, sem szexuálisan, sem sehogy. Eddig nagyon megbíztam benne de egy hete kb kiderült teljesen kibeszél a barátainak és intim képeket küldözgetett nekik rólam. A képekbe én nem egyeztem bele és már ez is nagyon bánt. Plusz az is, hogy ennyire semmibe vesz.
Kértem szakítsunk, hisz ha ílyeneket csinált biztosan nem szeret. Most már bánja de nem tudok neki hinni, nem akar szakítani de mit tegyek megértse ennek vége?
Aki ilyet tesz hiába bocsájtanék meg, úgyis megtenné újra.
1
"Kértem szakítsunk"
Én nem is beszélek vele, ő az aki folyton keres nem érti, hogy vége.
5
Nem zsarol de folyton utánam koslat.
Elég rosszul esett amit tett de nem tudok már mit csinálni látták a képeket mások.
Ezért kell lezarni
Nincs csodarecept, hogy ő puncsol, te megbocsatasz mert ugye szereted és meg nem tortentte válik q gusztustalan viselkedése
Ez ennyi volt
Vissza ne fogadd
7
Ez ennyi volt, rosszul esik ez a majdnem két év de ha ő ennyire nem tisztel, soha nem is fog.
9
Ha ez izgatja sem mentség arra, hogy ilyeneket megosszon
másoknak, főleg úgy, hogy nem is tudtam eddig róla.
Beszéltem vele erről ő csak "dicsekedett" de szerintem csak nem tudta kimagyarázni ezt mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!