Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag szeret miért tett ilyet?
A barátomon kívűl nekem nem volt senkim, sem szexuálisan, sem sehogy. Eddig nagyon megbíztam benne de egy hete kb kiderült teljesen kibeszél a barátainak és intim képeket küldözgetett nekik rólam. A képekbe én nem egyeztem bele és már ez is nagyon bánt. Plusz az is, hogy ennyire semmibe vesz.
Kértem szakítsunk, hisz ha ílyeneket csinált biztosan nem szeret. Most már bánja de nem tudok neki hinni, nem akar szakítani de mit tegyek megértse ennek vége?
Aki ilyet tesz hiába bocsájtanék meg, úgyis megtenné újra.
9
Ha tisztelsz valakit, nem élsz vissza a bizalmával. Mellesleg elég éretlen viselkedése van a pasikának. Rég el kellett volna zavarnod...
"Kitörölt előttem mindent a mobiljáról"
Attól még rajta lehet a gépen vagy máshol.Én minden kapcsolatot megszakítanék vele,tiltani a számát,meg eleve mindenhol tiltanám.
15
Lehet de nem érdekel már szégyenlem de mit tehetnék mostmár, ha tovább zaklat akkor max feljelentem de látták már a képeket mások azt már vissza csinálni nem tudom.
Egyetlen egy képen látszik az arcom amin fehérneműben vagyok a többin nem de így is felismer az aki ismer.
Gyökér , lúzer kis buta pöcs.
Teljesen szakítani kell vele.
Mi az ídesanyját képzel az a hülye gyerek.
A többi kép milyen volt, teljes pucér vagy olyan is amin szexeltetek?
EZért fel is jelenthetnéd!!
17
Olyanok amiket akkor készített amikor nem figyeltem oda, pl fürödtem és nyitva hagytam az ajtót ő meg lefényképezett.
Átküldeni úgy küldte másoknak, hogy ne látszódjon minden de azért elég intimek így is.
Nagyon jól látod a jellemét, es okosan döntöttél.
Nincs is mit hozzáfűznöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!