Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok szőrös a puncitok? Állítólag ismét divatba jön.
Figyelt kérdés
2023. dec. 22. 23:00
2/49 anonim válasza:
dehogy undi, én nagyon szeretem. 23/F :D
3/49 anonim válasza:
Néha borotvalom csak. Szőrösen egyébként is egészséges, a nőgyógyász is megmondja.
4/49 anonim válasza:
Szerintem szexi. Imádom mikor egy nőnek kicsit szőrös. Nem nagyon, nem a pulit akarom dugni de punci felett egy 3-5 centi széles, egész rövidre nyirt fazon nagyon bejön az utóbbi pár évben
5/49 A kérdező kommentje:
Szerintem is szexi a szőrös punci. Természetes és szép.
2023. dec. 22. 23:19
7/49 anonim válasza:
Bármi is lesz a divat, én továbbra is csupaszra fogom borotválni. Nekem úgy jó.
8/49 anonim válasza:
Én a szemérem dombomon hagyok csak szört
9/49 anonim válasza:
Nem jön újra divatba, max picit többen hagyják meg mint pár éve. A többség továbbra is leszedi, mert sokkal jobb nélküle.
Bármennyire is divatos lett újra a trabant, nem fog a többség sokan azzal járni.
10/49 anonim válasza:
Nekem amikor a szoros volt az alap, bazi undoritonak tunt nonek es ferfinak is. Barmi legyen divatban, csupasz marad az enyem is, es partnerben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!