Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől vált a domináns feleségem hírtelen szubbá?
Figyelt kérdés
18 éves kora óta ismerem mindíg is domináns volt. Most 28 éves és egyszerre mintha teljessen átfordult volna, és szub lett. De mi a fenétől? A megcsalást kizárnám. Szerintetek akkor mi lehet???2023. dec. 21. 19:50
11/29 anonim válasza:
Először is 9-es amihez nem ertesz abba ne szolj bele.
Kérdező igen ha nem jut előrébb akkor ez lehúzo lehet, es aki nincs jol lelkileg az csak elvan es akkor tűnhet szubnak, ez a "szarik bele az egészbe" szituáció, de ez csak egy tipp te ismered őt.
12/29 A kérdező kommentje:
9
Milyen nővel? Ki beszélt itt másik nőről?
2023. dec. 21. 20:20
13/29 anonim válasza:
Írod, hogy nem csalt meg pedig én először erre gondolnék. Találkozott egy domináns pasival akitől olyasmit kapott amiről eddig nem is tudta, hogy ezt kívánja. De most már tudja.
14/29 A kérdező kommentje:
13
Volt előttem domináns pasija, elég gyorsan véget ért a kapcsolatuk. Folyton vitatkoztak, ha meg is csalna tuti hogy nem domináns pasival tenné.
2023. dec. 21. 20:42
15/29 anonim válasza:
Ő mit mond, miért? Mivel magyarázza?
16/29 anonim válasza:
Szerintem ez valami lelki dolog amit amugy lehet még ő sem ért magában de ehhez idő kell meg beszelj vele sokat es probald megerteni
17/29 A kérdező kommentje:
15
Pont hogy nem magyarázza semmivel.
Nem igazán beszél róla, nem is ad értékelhető válaszokat.
2023. dec. 21. 20:48
18/29 anonim válasza:
Kérdező 13as vagyok. Oké, te tudod, de azért nem mindegy, hogy az a valamikori domináns pasija az egy bunkó volt aki úgy volt domináns, hogy parancsgatott, irányítani akarta vagy normális volt de az ágyban volt domináns. Ezt a kettőt jó nem összekeverni. Na és ha még csak magyarázatot sem tud adni az elég fura. De hát te ismered.
19/29 anonim válasza:
Belefáradt abba, hogy mindig mindent ő találjon ki, ő kezdeményezzen. Vagy valamit nagyon jól csináltál vele.
20/29 anonim válasza:
Szerintem érez valamit amitől fél. Lehet te vagy az oka pont. Vagy rég csináltatok sok mindent hosszabb időkihagyás után. Màr mindenben benne lenne csak, hogy történjen valami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!