Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megszívatni a barátomat? Már kezdek félni?
40.
Feltételezel, hülyeséget beszélsz es kiforgatod amit írok. Amire nem akarsz meg nem reagalsz mert úgy könnyebb. Elég gyerekes, így hogy vegyünk komolyan?
Vannak vágyaink és ki is éljük egymással csak tudunk kommunikálni és megértjük ha a másiknak valami nem tetszik. Ez egy érett kapcsolat.
Ezt is leírtam már csak úgy látszik nem akarod értelmezni vagy nem tudod.
Lényegtelen mennyi a sperma mennyisége,amit írsz csak hárítás. NEM AKARJA! Ha veled csinálnának akaratod ellenére olyat amit nagyon nem akarsz neked se tetszene.
Miért akarna bárki ráerőszakolni valamit a párjára?
40-es
Ha a barátnőd arra izgulna hogy egy másik pasi veri rád és még párszor tökön is tug belemennél? Hisz a barátnőd ennyit csak megteszel neki nem?
Ha azt ígéri az akaratod ellenére az álmodban megcsinálja jó lenne este félni az elalvástól?
"Persze a lelki traumán kívül, hogy a párodnak örömöt okoztál."
A lelki trauma az hogy a párja nem képes elfogadni és megérteni hogy neki ez nem jó.
A pasinak se kéne hogy jól Essen hogy a nőt rákényszeríteni valamire.
Nem válaszolsz a kérdésemre ennek mi az oka?
44.
Nagyon szorítok hogy a párod soha ne akarjon rádkenyszeríteni semmit akaratod ellenére. A kölcsönös tisztelet egy kapcsolat alapja, ha az nincs meg kuka az egész.
45. Nem véletlenül nem válaszol.
Például
Ha a barátnőd arra izgulna hogy egy másik pasi veri rád és még párszor tökön is rug belemennél? Hisz a barátnőd ennyit csak megteszel neki nem?
Ha azt ígéri az akaratod ellenére az álmodban megcsinálja jó lenne esme félni az elalvástól?
Itt nem arról van szó hogy kibírja e vagy sem. Bíznál egy olyan partnerben aki nem tart tiszteletben? Akit nem érdekel hogy kényelmetlenül érzed magad bizonyos helyzetekben csak azért is erőszakoskodik és fenyeget hogy akkor is megteszi csak a beleegyezésed nélkül?
Nos, 42es komentben írod, hogy feltételezek. Erre jösz azzal, hogyha a párom ezt és ezt akarná. De rendben van. Erre azt tudom mondani, hogy ha engem akarna tökön rúgatni ill. rám élveztetni egy idegennel azt nem sorolnám ebbe a kategóriába. Mert azért más, legalábbis szerintem, megtenni valamit a páromnak, szerelmemnek, ha már úgy kell fogalmazni - eltűrni a szerelmemnek olyan valamit ami nekem nem fáj, nem károsít mégis más mint egy tök idegennek, ráadásul pasinak ami részemről buzulás, ráadásul elég komoly fájdalommal jár, szóval ez olyan mintha a kérdező pasija azt várná el, hogy egy másik nő verje meg a párját mert erre izgul ha a nője véres. Nem hinném, hogy ilyen kategória amit kért.
Ja és ettől akár lehetne rettegni álmodban de hát nem ezt kérte.
Feltételezted mit csinál a másik úgy hogy nem ismered, ennek így nem volt értelme. Ez egy példa hogy a kérdező helyzetébe képzeld magad és ugy válaszolj
Kerülöd a kérdés. Lényegtelen milyen kategória, a nem az nem! Írom akkor példa nélkül.
Ha a párod szeretne tőled valamit ami neked nem okoz fájdalmat mégis kényelmetlenul érzed magad tőle és akár lelkileg is megviselne (lényegtelen milyen okból) ezért nemet mondasz, de ő ezt nem fogadná el és azzal fenyegetne hogy majd ha magatehetetlen leszel akkor a belegyezésed nélkül megteszi veled, neked oké lenne?
Rendben lenne az hogy nem tiszteli a határaidat és nem érdekli hogy neked kellemetlenséget okoz, akar traumatizál is? Az hogy nem ismeri a nemet és ezek után nem lehetne benne megbízni? Az hogy magát helyezi előtérbe ahelyett hogy elfogadná hogy ez neked nem jó és erőszakoskodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!