Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám megszívatni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám megszívatni a barátomat? Már kezdek félni?

Figyelt kérdés
A szexuális életünkkel teljesen megvagyok elégedve, egy baj van, nem szeretem amikor bizonyos testrészeimre mennek el, és barátom meg azt mondta, h akkor nem erőlteti, majd megvárja míg elalszom. Ő azt mondta h csak viccel de most meg belém rakta a parát, és félek h tényleg az arcomra élvez vagy valahova amíg alszom. Hogy tudnám ezt még előtte visszaadni neki? Még nem történt ilyen, de szeretném elrettenteni majd közölni vele, h én is ki tudok vele baszni.

2023. dec. 21. 17:11
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
0%
Ne adj neki Pinát! Szivasd meg, ha nem úgy lesznek a dolgok ahogy Te szeretnéd akkor kidobod! Lépj fel úgy mint 1domina
2023. dec. 21. 18:21
 12/52 A kérdező kommentje:

11.

Mi az a domina? :D

2023. dec. 21. 18:35
 13/52 anonim ***** válasza:
15%

Ugye viccelsz hogy nem tudod, mit jelent a domina

Googlizd meg

2023. dec. 21. 18:37
 14/52 anonim ***** válasza:
76%

11.

A manipulácio és a zsarolás ugyan olyan káros mint amit a pasi csinál. Ez a kapcsolat veszett ügy.

2023. dec. 21. 18:38
 15/52 A kérdező kommentje:

Utánanéztem, de nem vagyok úrnő a háznál, bár nem is hagyom magam. :D

Csak épp ha alszom, akkor vagyok védtelen. Majd megoldom valahogy.

2023. dec. 21. 18:47
 16/52 anonim ***** válasza:
14%

Tedd a konyhakést az éjjeliszekrényre, és mond meg neki:

Ha reggel g@cis az arcom, akkor kasztrálunk.

Ha ő vicces, te is lehetsz az🤷‍♂️

2023. dec. 21. 19:01
 17/52 anonim ***** válasza:
100%
Remélem szakításuk vele és nem süllyedsz le a szintjére.
2023. dec. 21. 19:12
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érzed biztonságosnak az alvást a közelében, akkor nem megszívatáson kell gondolkodni.
2023. dec. 21. 19:17
 19/52 anonim ***** válasza:
70%
Vicces, hogy ez a szitu velem is megesett. Ő is azt mondta, hogy majd amikor alszom... Azt mondtam, hogy oké. De akkor én is fogok úgy élvezni amikor ő alszik, csak egy máski pasival! Annyira már ismert, hogy tudta hogy meg is teszem. 😄 Aztán egy hónapon belül kirúgtam valami más miatt...
2023. dec. 21. 19:18
 20/52 anonim ***** válasza:
93%

197. § (1) Szexuális erőszakot követ el, és bűntett miatt két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki

a) a szexuális kényszerítést erőszakkal, illetve az élet vagy a testi épség elleni közvetlen fenyegetéssel követi el,

b) más védekezésre vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát szexuális cselekményre használja fel.

2023. dec. 21. 19:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!