Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szoktatok félni, stresszelni az első szexnél?
Én eléggé bezárkóztam a lehetőség elől egy valakivel kapcsolatban. Érzékeltem, hogy minden rezdülésemet túlságosan "veszi".
Az is zavart, hogy édesanyám akkoriban haldoklott, ő pedig nem volt a legmegértőbb mindig. Ez elvette a kedvemet fokozatosan tőle.
Egyáltalán nem féltem vagy stresszeltem! Megfelelően fel voltam világosítva, eleget olvastam róla, családomban nem tabutéma a szexualitás. Nővérem 11 évvel idősebb, vele és párjával is sokat beszélgettem, ha úgy alakult. Barátaikkal is jól kijöttem, tehát még az idősebb csajokkal is. Mivel lány tesó mellett nőttem fel, mindent tudtam a lányokról, az életvitelükről, a szokásaikról. Kissrác koromban sem okozott problémát beszélgetni, barátkozni lányokkal. Megvolt a fokozatosság is. 7. osztálytól volt egy tini barátnőm, akivel a csókolózásig, ölelkezésig jutottunk. A következő párom 18 évesen jött el. Vele veszítettem el a szüzességem. Ő már gyakorlottabb volt. Nem reklámoztam, hogy még szűz vagyok, én, aki már túl van még a sorkatonaságon is. Tettem, amit kellett, amit elméletben megtanultam. A testi érintés már nem volt újdonság a tini viszony miatt. Tehát, a csajnak fel sem tűnt, hogy még szűz voltam. Az együttlét nagyon élvezetes volt mindkettőnknek! 2,5 évig jártunk.
Azóta sem okoz problémát az ismerkedés, a szexualitásig eljutni. Megjegyezném, mindig molett alkat voltam, de ez nem gátolt semmiben.
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!