Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire szoktatok félni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szoktatok félni, stresszelni az első szexnél?

Figyelt kérdés
Nem a szüzesség elvesztésére gondolok, hanem amikor új kapcsolatba kezdtek.
2021. nov. 7. 15:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%

Én eléggé bezárkóztam a lehetőség elől egy valakivel kapcsolatban. Érzékeltem, hogy minden rezdülésemet túlságosan "veszi".

Az is zavart, hogy édesanyám akkoriban haldoklott, ő pedig nem volt a legmegértőbb mindig. Ez elvette a kedvemet fokozatosan tőle.

2021. nov. 7. 15:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem szoktam. Akivel már addig jutok, abban teljesen megbízok. Maximum annyi, hogy izgulok, mennyire fog neki tetszeni a testem, vagy hogy hogy fog tetszeni a szopásom neki. 22
2021. nov. 7. 15:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Picit igen, főleg hogy sok év ismeretség után lett egy párom és nem megfelelési kényszerből de szerettem volna hogy jó legyen neki.
2021. nov. 7. 15:48
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
én alig vártam, hogy végre legyen f asz a puncimba
2021. nov. 7. 15:50
 5/11 anonim ***** válasza:
Semennyire. Ha ágyig jutunk, akkor tudom, hogy tetszik neki amit lát, tehát nagy baj nem lehet. Intim részeimmel elégedett vagyok, szeretem szépek. Kémia adott, tehát nem aggódok rajta, hogy nem illünk össze. Azt is tudom, hogy én mit nyújtok, mit szeretek, hol a határ. És baromi izgalmas nála is felfedezni ezeket. Max olyanok miatt szoktam aggódni, hogy remélem nem kicsi neki, nem gyorstüzelő, nincs olyan számomra bizarr vágya, amit nem akarok megtenni.
2021. nov. 7. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem féltem vagy stresszeltem! Megfelelően fel voltam világosítva, eleget olvastam róla, családomban nem tabutéma a szexualitás. Nővérem 11 évvel idősebb, vele és párjával is sokat beszélgettem, ha úgy alakult. Barátaikkal is jól kijöttem, tehát még az idősebb csajokkal is. Mivel lány tesó mellett nőttem fel, mindent tudtam a lányokról, az életvitelükről, a szokásaikról. Kissrác koromban sem okozott problémát beszélgetni, barátkozni lányokkal. Megvolt a fokozatosság is. 7. osztálytól volt egy tini barátnőm, akivel a csókolózásig, ölelkezésig jutottunk. A következő párom 18 évesen jött el. Vele veszítettem el a szüzességem. Ő már gyakorlottabb volt. Nem reklámoztam, hogy még szűz vagyok, én, aki már túl van még a sorkatonaságon is. Tettem, amit kellett, amit elméletben megtanultam. A testi érintés már nem volt újdonság a tini viszony miatt. Tehát, a csajnak fel sem tűnt, hogy még szűz voltam. Az együttlét nagyon élvezetes volt mindkettőnknek! 2,5 évig jártunk.

Azóta sem okoz problémát az ismerkedés, a szexualitásig eljutni. Megjegyezném, mindig molett alkat voltam, de ez nem gátolt semmiben.

50F

2021. nov. 10. 01:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Én mindig annyira félek az első szextől hogy még előtte vagyok.
2021. nov. 10. 20:11
 8/11 Dzsoki ***** válasza:
Normál mértékben.Ahol,nincs egy kicsi lámpaláz,ott gond van.Fenyő Miki is bevallotta,hogy minden fellépése előtt lámpaláza van.A színpadra lépve,ez elmúlik.Vagyis,a fürdőszobában,van egy kicsi stressz,de ágynál,az első érintésre,elmúlik.
2021. nov. 27. 13:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem felek :)
2022. máj. 16. 16:18
 10/11 anonim ***** válasza:
A legelsőig stresszeltem picit, de azóta semmi aggályom nincs! Próbálok megtenni mindent az imádott nőért, és kommunikálok, hogy sikeres legyen minden! De pár évtized "vizijártassági" után ez nem is olyan nagy dolog!
2022. máj. 16. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!