Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megszívatni a barátomat? Már kezdek félni?
Hiába sírtok itt, hogy mennyire nagy baj ha ráélvezne, nem az. Mennyi sperma jön egy normál emberből? Kb:3-7ml. Semennyi. Észlelhető persze, de kb semennyi.
Na most a kérdező pasija nem az egy kanna szarral akarja leönteni, hanem egy szexualitásban eléggé normális, megszokott dolog. Bezzeg ha a pasi mondaná, hogy undorodik a puncinedvtől és ezért nem nyalja ki akkor mindjárt egy bunkó lenne aki nem adja meg a szeretett nőnek amire szüksége van. De egy elkényeztetett hercegnő akitől még csak nem is azt kérik, hogy nyelje le csak a testére menne kb semennyi mennyiségű sperma így ez a pasi egy rohadt nyomorult. Remélem, hogy soha nem kapjátok meg a párotoktól amire vágytok, majd azt mondja undorító akkor majd ugyanilyen megértők legyetek.
34
Tényleg nem érted vagy nem akarod megérteni?
NEM AKARJA! Ennyi, nem kell tovább magyarázni. Mindenki mást szeret, ő ezt nem szeretné.
Egy értelmes ember ezt megérti és elfogadja, főleg ha elvileg szereti a párját. Az amit csinálni akar egyébként is illegális mert alvás közben magatehetetlen és még ellenkezni se tud.
Annyira szomorú hogy ezt valakinek magyarázni kell.
34
Képzeld 4 éve vagyok a párommal és elfogadja hogy undorodok a szopástól. Nem erőlteti mert van annyi intelligenciája hogy felfogta nekem ez nem jó. Nem várok el tőle semmit mert egy párkapcsolat nem erről szól. Akkor jó egy kapcsolat ha mind a 2-en kényelmesen tudnak benne élni.
Kifejezetten rosszul esne nekem ha a páromnak olyan dolgot kéne csinálni amit nem akar csak azért mert én rákényszeritem.
Lehet neked elkényeztetett hercegnő az aki nem ugrik a pasi minden szavára de ez az alap. Kommunikálni kell és
megérteni egymást.
Az meg a legalja hogy másnak rosszat kívánsz.
Remélem egyszer találkozol egy olyan nővel akit tényleg szeretsz és megérted hogy miről beszélek.
31
Nem próbálkozott még vele, és nem is szeretném, mert tökön szúrom, de már megpróbálok éberen aludni.
34
Azért van különbség aközött, h valakinek az arcára akarnak élvezni miközben alszik, és aközött, h ki akar nyalni engem, amit engedek. Az egyik perverzió szerintem, a másik normális dolog, és szeretem is. Ugyanolyan rosszindulatú vagy mint az előző válaszoló, azért kívántok rosszat a másiknak, de mi van akkor, ha a ti barátnőtök mondjuk leipisilne álmotokban? Nem élveznétek szerintem.
38.
Ez nem normális, szakits vele.
Kérdező, ha lepisil az akár több deciter pisi. A sperma mennyisége annyi, hogy semennyi, egy törlőkendő és hipp hopp nincsen. Amúgy jó, hogy írod, hogy szereted a nyalást, csak te nem érted, hogy ő pedig ezt szeretné ami ráadásul egy olyan dolog amivel benned semmi kárt nem okozna, nem bántalmazna, nem fáj stb csupán te nem tudod elfogadni holott azt, hogy ő a te nedvedet nem, hogy csak a bőrére kerül hanem konkrétan le is nyeli azt viszont élvezed. Igenis egy elkényeztetett kislány vagy.
37es, az, hogy te apáca vagy a pasid meg kb aszexuális és egyikőtöknek sincsenek a másik felé kívánságai szexuális téren az a ti bajotok, nekem igenis vannak ugyanúgy a páromnak is vannak felém, ráadásul a kérdezőnek is vannak a pasija felé mert szereti ha nyalja, gondolom ha ezek után soha nem nyalná akkor biztosan elégedett lenne a kicsilány.
És hol kívánok én bárkinek rosszat? Épp a te felfogásod szerint pont, hogy nem rossz ha nem teljesíted a másik kívánságát, mert miért is kéne, azt írod ez így van rendben.. Akkor viszont hol kívántam rosszat ha ez a normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!