Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudnám megszívatni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám megszívatni a barátomat? Már kezdek félni?

Figyelt kérdés
A szexuális életünkkel teljesen megvagyok elégedve, egy baj van, nem szeretem amikor bizonyos testrészeimre mennek el, és barátom meg azt mondta, h akkor nem erőlteti, majd megvárja míg elalszom. Ő azt mondta h csak viccel de most meg belém rakta a parát, és félek h tényleg az arcomra élvez vagy valahova amíg alszom. Hogy tudnám ezt még előtte visszaadni neki? Még nem történt ilyen, de szeretném elrettenteni majd közölni vele, h én is ki tudok vele baszni.

2023. dec. 21. 17:11
1 2 3 4 5 6
 31/52 Oldfire ***** válasza:
0%
Nem hiszem, hogy olyan mélyen aludnál, hogy nem hallod a lihegését vagy az arcod, füled mellett az ütemes mozgást. Amint térdel melletted? Vagy meg áll az ágyad szélén? Kamu.
2023. dec. 22. 08:36
 32/52 anonim ***** válasza:
54%
A 6- ős írta hogy a legszexibb dolog... Ja meg a leg undorítóbb is. Mellesleg izlések és pofonok.
2023. dec. 22. 08:46
 33/52 anonim ***** válasza:
79%
31-es, mégcsak nem is utólag írta a kérdést.
2023. dec. 22. 08:55
 34/52 anonim ***** válasza:
0%

Hiába sírtok itt, hogy mennyire nagy baj ha ráélvezne, nem az. Mennyi sperma jön egy normál emberből? Kb:3-7ml. Semennyi. Észlelhető persze, de kb semennyi.

Na most a kérdező pasija nem az egy kanna szarral akarja leönteni, hanem egy szexualitásban eléggé normális, megszokott dolog. Bezzeg ha a pasi mondaná, hogy undorodik a puncinedvtől és ezért nem nyalja ki akkor mindjárt egy bunkó lenne aki nem adja meg a szeretett nőnek amire szüksége van. De egy elkényeztetett hercegnő akitől még csak nem is azt kérik, hogy nyelje le csak a testére menne kb semennyi mennyiségű sperma így ez a pasi egy rohadt nyomorult. Remélem, hogy soha nem kapjátok meg a párotoktól amire vágytok, majd azt mondja undorító akkor majd ugyanilyen megértők legyetek.

2023. dec. 22. 19:36
 35/52 anonim ***** válasza:
73%
Nem szexről van szó, hanem alvás közbeni erőltetésről.
2023. dec. 22. 19:38
 36/52 anonim ***** válasza:
30%

34

Tényleg nem érted vagy nem akarod megérteni?

NEM AKARJA! Ennyi, nem kell tovább magyarázni. Mindenki mást szeret, ő ezt nem szeretné.

Egy értelmes ember ezt megérti és elfogadja, főleg ha elvileg szereti a párját. Az amit csinálni akar egyébként is illegális mert alvás közben magatehetetlen és még ellenkezni se tud.

Annyira szomorú hogy ezt valakinek magyarázni kell.

2023. dec. 22. 19:40
 37/52 anonim ***** válasza:
30%

34

Képzeld 4 éve vagyok a párommal és elfogadja hogy undorodok a szopástól. Nem erőlteti mert van annyi intelligenciája hogy felfogta nekem ez nem jó. Nem várok el tőle semmit mert egy párkapcsolat nem erről szól. Akkor jó egy kapcsolat ha mind a 2-en kényelmesen tudnak benne élni.

Kifejezetten rosszul esne nekem ha a páromnak olyan dolgot kéne csinálni amit nem akar csak azért mert én rákényszeritem.

Lehet neked elkényeztetett hercegnő az aki nem ugrik a pasi minden szavára de ez az alap. Kommunikálni kell és

megérteni egymást.

Az meg a legalja hogy másnak rosszat kívánsz.

Remélem egyszer találkozol egy olyan nővel akit tényleg szeretsz és megérted hogy miről beszélek.

2023. dec. 22. 19:46
 38/52 A kérdező kommentje:

31

Nem próbálkozott még vele, és nem is szeretném, mert tökön szúrom, de már megpróbálok éberen aludni.

34

Azért van különbség aközött, h valakinek az arcára akarnak élvezni miközben alszik, és aközött, h ki akar nyalni engem, amit engedek. Az egyik perverzió szerintem, a másik normális dolog, és szeretem is. Ugyanolyan rosszindulatú vagy mint az előző válaszoló, azért kívántok rosszat a másiknak, de mi van akkor, ha a ti barátnőtök mondjuk leipisilne álmotokban? Nem élveznétek szerintem.

2023. dec. 22. 19:50
 39/52 anonim ***** válasza:
30%

38.

Ez nem normális, szakits vele.

2023. dec. 22. 19:56
 40/52 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező, ha lepisil az akár több deciter pisi. A sperma mennyisége annyi, hogy semennyi, egy törlőkendő és hipp hopp nincsen. Amúgy jó, hogy írod, hogy szereted a nyalást, csak te nem érted, hogy ő pedig ezt szeretné ami ráadásul egy olyan dolog amivel benned semmi kárt nem okozna, nem bántalmazna, nem fáj stb csupán te nem tudod elfogadni holott azt, hogy ő a te nedvedet nem, hogy csak a bőrére kerül hanem konkrétan le is nyeli azt viszont élvezed. Igenis egy elkényeztetett kislány vagy.

37es, az, hogy te apáca vagy a pasid meg kb aszexuális és egyikőtöknek sincsenek a másik felé kívánságai szexuális téren az a ti bajotok, nekem igenis vannak ugyanúgy a páromnak is vannak felém, ráadásul a kérdezőnek is vannak a pasija felé mert szereti ha nyalja, gondolom ha ezek után soha nem nyalná akkor biztosan elégedett lenne a kicsilány.

És hol kívánok én bárkinek rosszat? Épp a te felfogásod szerint pont, hogy nem rossz ha nem teljesíted a másik kívánságát, mert miért is kéne, azt írod ez így van rendben.. Akkor viszont hol kívántam rosszat ha ez a normális?

2023. dec. 22. 21:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!