Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megszívatni a barátomat? Már kezdek félni?
Jaj, a saját pasid rádverné a spermáját valahová, lábadra, fenékre, hasadra.. Ez egy katasztrófa lenne.
Szerintem is jobb ha kidobod, legalább majd talál olyat akinek ez lesz a normális, hogy ha már egy pár lesznek és kívánják egymást akkor élnek szexuálisan is.
21.
Már megbocsáss, de itt két dologról van szó. Az egyik h az arcomra akarja, a másik pedig h akkor amikor alszom. Ezt így egy normális lány sem engedné ne haragudj, nem hiszem h talál mást aki ezt majd hagyni fogja. Ez tömény rosszindulat egyébként amit te most leírtál.
Nem rosszindulat hanem te beszélsz félre. A kérdésben azt írod, hogy akarta ő ezt veled de te nem engedted így arra mondta ő, hogy akkor majd ha alszol. Vagyis neki nem az volt az eredeti terve, hogy alvás közben fogja megtenni, ezt már csak azért tenné mert ébren sem engeded.
A másik, hogy azt írod valamely testrészedre ami azért nem muszáj kimondottan arcnak lennie bár később már ezt írod.
Amikor "játszotok" engedd meg neki valahová, nem muszáj pont az arcodra és akkor nem kell éjjel rettegned. Esetleg a kapcsolat is megmarad.
23.
De most miért engedjek olyat, ami nekem nem jó? Egyébként látom rajta, hogy szinte élvezi azt h én félek tőle, és ez indítja be vagy nem tudom. Ha komolyabban mondom neki akkor sem fogja fel, de ha nem arcra akkor meg punciba szeretné, de az meg kizárt. Az főleg. Igen bizonyos testrészeimre, arc, punci, haj, de őt szerintem pont ez izgatja mert szoktam látni h mit reagál mikor valamire nemet mondok, de hagyjuk is ezt.
21.
Egy párkapcsolatban elfogadjuk a másik határait és ha valamit nem akar akkor nem csináljuk, főleg akkor nem amikor még ellenkezni se tud.
Ez egy alap dolog.
Kérdező: egyébként mi bajod lenne attól ha az arcodra élvezne? Ő a pasid, a szerelmed. Nem egy random csávóról van szó akit a kocsmában ismertél meg, hanem arról a srácról akiről eldöntötted, hogy legközelebb engeded magadhoz.
A másik dolog ha fenti mondatokat értelmetlennek tartod: neked a szex nem való. Ugyanis te irtózol a spermától, a szexnek pedig az is része, ugyanúgy ahogy a puncinedv, meg az izzadság. A pasid szerintem nem kért olyan rettentő durva dolgot. Ok, hogy első randin nem kér az ember ilyet, de egy kapcsolatban már miért ne lehetne ez akár természetes, de legalább olykor-olykor megoldható?
27
Ez egy nagyon káros felfogás.
A nem az nem!
Mindenkinek vannak határai, neked is. Mit szeret és mit nem. Ha a nő kérne olyat a pasitol ami neki nagyon nem teszene akkor neki se kéne megcsinálni.
Ez nem elvárások alapul. Aki dug nem bírja megérteni annak nem való a szex.
Amit leírtál az szimpla manipuláció. Nem köteles megtenni semmit csak azért mert együtt vannak.
27.
Mi bajod lenne attól ha a párod lepisilne? Vagy ha mással csinálá előtted? Esetleg ha feldugna egy hatalmas vibratort? Hisz ezek a szex részét is képezhetik és a csaj a szerelmed, eldontotted hogy közel engeded magadhoz. Van ahol ezek természetes dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!