Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok, lehet e olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok, lehet e olyan közöttük Bp és környékén, aki úgy rendesen benne lenne, esetleg saját élvezetéből akár, egy tabumantes pisi - kakiszexben, mármint ő nekem ?

Figyelt kérdés
Ha tényleg egy jó rendes adagot kapnék belőle 69 ezve, biztosan hetente számíthatna rám. Amúgy egy kedves nőtisztelő, mindennemű erőszakot elitélő, normális életű férfi vagyok.

2023. dec. 18. 06:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Hallottam ezzel kapcsolatban egy jó story-t.

Egy pasi rendszeressen járt egy prostihoz kaki szex miatt amikor az adott városkörnyékén volt dolga. Ilyenkor előzetessen lebeszélték hogy jön, a prosti pedig rákészülendő már elöző napon is ennek megfelelően táplálkozott a kivánt hatás eléréséhez.

Történt egyszer hogy az illető kuncsaft a vágytól vezérelve egy ilyen látogatást rögtönözve néhány orán belül akarta volna megejteni. A prost természetessen szavatközött hogy neki ez igy nem jó, nem tudott felkészülni, és ez nem igy müködik. De a kuncsaft vágya és pénztárcája nem ismert határokat.

Találkoztak , és a szokásos menetrendsz szerint a prosti a kuncsaft mellkasára engedte a beleinek tartalmát ami ebben az esetben egy nagyon lazára és feletébb büdösre sikeredett. Szószerint lefosta a pasit.

A pasi többet nem jelentkezett

:D

2023. dec. 23. 00:36
 12/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell a kérdezőt elítélni, nem vagyunk egyformák. Ha mindkét fél benne van, akkor miért lenne probléma? Ez is a szexuális vágy egyik formája.
2023. dec. 26. 14:34
 13/27 anonim ***** válasza:

En nagyon kivancsi vagyok, hogy ennek mennyi a tarifaja?

A pisi az meg beleferos, pisilni csak tudok, de barnamacit pl nem engedek minden nap, igy most elgondolkodtam, hogyan lehet erre rakeszulni, hogy pont akkor jojjon, amikor kell.

Illetve a kerdezo nem irta, hogy fontos-e a nő testalkata peldaul.

febr. 1. 21:42
 14/27 anonim ***** válasza:
10...mi az a kakis analszex?
febr. 3. 12:55
 15/27 anonim ***** válasza:

Tabu mentes biztosan nem lesz de van bőven.

Tabu pedig az hogy, lekakilod a lányt.

febr. 3. 16:06
 16/27 anonim ***** válasza:

#10 Te vagy az, aki a #2-eshez jár...?

:-)

febr. 4. 03:35
 17/27 A kérdező kommentje:

Tökmindegy ki mit ír, én akkor is élvezem :-).

Bár én azt vallom, mindenki legyen úgy boldog, ahogy neki jólesik. Én már ezt teszem. Ha mindenki felvállalná maga és a párja előtt, mi mindent élvezne, sokkal kevesebb idegbeteg ember rohangálna az utcán.

márc. 6. 06:55
 18/27 anonim ***** válasza:
Akkor találtal olyat aki lekulázott?
márc. 6. 07:11
 19/27 A kérdező kommentje:
Nem sajnos mostanában nem találok. Sokéve volt egy lány, hetente élvezkedtünk így.
márc. 7. 08:18
 20/27 anonim ***** válasza:
Pontosan mit is kellene csinálni?
jún. 6. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!