Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok, lehet e olyan közöttük Bp és környékén, aki úgy rendesen benne lenne, esetleg saját élvezetéből akár, egy tabumantes pisi - kakiszexben, mármint ő nekem ?
Hallottam ezzel kapcsolatban egy jó story-t.
Egy pasi rendszeressen járt egy prostihoz kaki szex miatt amikor az adott városkörnyékén volt dolga. Ilyenkor előzetessen lebeszélték hogy jön, a prosti pedig rákészülendő már elöző napon is ennek megfelelően táplálkozott a kivánt hatás eléréséhez.
Történt egyszer hogy az illető kuncsaft a vágytól vezérelve egy ilyen látogatást rögtönözve néhány orán belül akarta volna megejteni. A prost természetessen szavatközött hogy neki ez igy nem jó, nem tudott felkészülni, és ez nem igy müködik. De a kuncsaft vágya és pénztárcája nem ismert határokat.
Találkoztak , és a szokásos menetrendsz szerint a prosti a kuncsaft mellkasára engedte a beleinek tartalmát ami ebben az esetben egy nagyon lazára és feletébb büdösre sikeredett. Szószerint lefosta a pasit.
A pasi többet nem jelentkezett
:D
En nagyon kivancsi vagyok, hogy ennek mennyi a tarifaja?
A pisi az meg beleferos, pisilni csak tudok, de barnamacit pl nem engedek minden nap, igy most elgondolkodtam, hogyan lehet erre rakeszulni, hogy pont akkor jojjon, amikor kell.
Illetve a kerdezo nem irta, hogy fontos-e a nő testalkata peldaul.
Tabu mentes biztosan nem lesz de van bőven.
Tabu pedig az hogy, lekakilod a lányt.
#10 Te vagy az, aki a #2-eshez jár...?
:-)
Tökmindegy ki mit ír, én akkor is élvezem :-).
Bár én azt vallom, mindenki legyen úgy boldog, ahogy neki jólesik. Én már ezt teszem. Ha mindenki felvállalná maga és a párja előtt, mi mindent élvezne, sokkal kevesebb idegbeteg ember rohangálna az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!