Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a páromnak óriási a szexuál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a páromnak óriási a szexuális igénye,az azért van mert tetszem neki és annyira kíván mindig, vagy pedig azért mert nem tudom rendesen kielégíteni?

Figyelt kérdés
4éve vagyunk együtt, néha mikor én nem igénylem akkor lerendezi magát,de érdekel,hogy mitől lehet valakinek ekkora igénye ra? Napi 2-3-at tart normalisnak.

2023. dec. 17. 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek eltérőek. Ez "adottság".
2023. dec. 17. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
3. Tőled függetlenül ekkora.
2023. dec. 17. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:
39%
Így van tőled függetlenül ennyire magas a libidója. Voltam szex kapcsolatban egy olyan lánnyal aki annyira nem volt az esetem, de a szex jó volt vele. Egy hétenbe egyszer találkoztunk egy vagy másfél napra. Másfél nap alatt 7x dugtam meg bár hetedjére már alig tudtam elmenni, úgy kiürültem. 😊 A napi 2-3 teljesen normális. Olvastam itt olyat, hogy valakinek ennél több is van egy nap 😲
2023. dec. 17. 11:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3: napi 2-3 hosszú távon szélsőségesen magas, ne viccelj már. Nem mondom, hogy nem normális, de extrém. 4 éve vannak együtt, 3650 dugás, 2.5-tel számolva naponta. Legtöbb ember életében nem dug ennyit. Te magad írod, hogy 2 nap alatt teljesen kiürültél, pedig az csak 3,5/ nap, és utána 5 nap szünet.
2023. dec. 17. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de az akkor volt. Napi 2 reális és fenntartható.
2023. dec. 17. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Heti 18 mint átlagos. OK. 5% szexel 4-nél többször hetente.

May 22, 2023

If you're married and not very happy with your sex life at the moment, it's normal to wonder about...well, what's normal.

Here's what we know about how often married couples have sex, according to research and experts.

But first an important note: "A normal sexual frequency is determined by what the couple agrees is mutually satisfying," sexologist Shamyra Howard, LCSW, tells mbg. And she adds: "Sexual frequency is not an indicator of sexual satisfaction."

Average number of times per week married couples make love

According to the 2018 General Social Survey's data on about 660 married people who shared details about how often they had sex in the past year:

25% had sex once a week

16% had sex two to three times per week

5% had sex four or more times per week

17% had sex once a month

19% had sex two to three times per month

10% hadn't had sex in the past year

7% had sex about once or twice in the past year

2023. dec. 17. 12:47
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
Ha valaki 1 kg kaját simán betöröl egy ebédre az azért van mert jól főznek, vagy mert nagyflamós típus? Az emberek libidója pont ennyire eltérő. A párodnak magas a libidója, s örülj neki hogy veled akarja megélni nem mással :)
2023. dec. 17. 13:27
 8/8 Oldfire ***** válasza:
Lehet mindkettő. Adottság is lehet a nagy libidó. De te is k8hozhattad nála. Addig örülj amíg nem másnál vezeti le...
2023. dec. 18. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!