Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom rendesen kielégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom rendesen kielégíteni a barátnőm, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Kb. 4 éve vagyok együtt a csajjal, együtt is élünk, 2 éve elmegyek szex közben pár lökéstől is... Kipróbáltuk már a több menetet egymás után (ugyanúgy szarul bírom), ilyen homeopátiás tablettát, de nem segített. A barátnőm mondogatja,hogy menjek el orvoshoz meg pszichológushoz, de nincs ezekre pénzem. Maszturbálás meg orál közben nem megyek el ilyen hamar. Már finoman utalgat rá a csaj, hogy már nagyon unja ezt és szeretne mással is szexelni ha ez így megy tovább. De én nem akarom hogy megcsaljon. Már vibrátort is vett magának. Nem tudom, mi a megoldás. 30F

2021. szept. 25. 07:50
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
93%
Nincs pénzed rá? Ennyi idő alatt már össze tudtad volna gyűjteni rá a pénzt, volt 4 éved.. Ha nem akarod hogy szakítson akkor embereld meg magad és tegyél érte valamit, ne csak a kifogásokat keresd. Én már régen meguntam volna ezt a barátnőd helyeben.
2021. szept. 25. 07:54
 2/37 A kérdező kommentje:
Természetesen engem is zavar a dolog, de egyszerűen nem tudok mit tenni vele. Beteszem a puncijába és végem van.
2021. szept. 25. 07:55
 3/37 anonim ***** válasza:
98%
De tudsz, elmész orvoshoz és pszichológushoz..
2021. szept. 25. 08:07
 4/37 anonim ***** válasza:
89%

Nem lehet hogy frusztrál már ez a helyzet, és nagy a teljesítési kényszer, ezért is stresszelsz közben?

Szerintem beszélj erről vele, és érd el hogy te sem kötelességnek érezd.

Ezen kívül próbáljatok olyan pózokat, ahol tovább bírod. Nekem a kutya ilyen, nézz félre közben hogy ne érjen annyi inger, és kezdj el valamin gondolkodni, pl hogy mit kell majd vásárolnod holnap vagy hány négyzetméter lehet a hálószoba.

Az is segít ha rendszeresen sportolsz, javítja a vérkeringést is, meg a hormonok egyensúlyát.

2021. szept. 25. 08:08
 5/37 anonim ***** válasza:
20%

Hány éves vagy?

A csaj örülhetne, hogy ennyire kívánod!

Nálam fiatalon volt ilyen, az vált be, hogy randi/szex előtt kivertem magamnak. Így másodikra egész jó voltam.

Volt, hogy mikor éreztem, hogy "elmegyek", valami nagyon bonyolult dologra gondoltam (a pótkocsis levegő fékrendszer működése volt nálam a nyerő...). Ezzel vigyázni kellett, nehogy túl sokáig elmélkedjek, mert akkor lelohad.

2021. szept. 25. 08:15
 6/37 anonim ***** válasza:
18%
Az akkor egy varázs p*nci.
2021. szept. 25. 08:18
 7/37 A kérdező kommentje:
De a csaj nem örül neki hogy ennyire kívánom, mert ő így nem élvez el. Próbálom nyalni meg ujjazni de már kevés neki.
2021. szept. 25. 08:25
 8/37 A kérdező kommentje:
Továbbá de, nagyon frusztral már a szitu, kb már egyikünk se vágyik rá emiatt a szarság miatt..
2021. szept. 25. 08:26
 9/37 anonim ***** válasza:
5%
Nem csak a farkaddal lehet el élveztetni egy lányt.. De ezt tényleg mondani kell?
2021. szept. 25. 08:28
 10/37 anonim ***** válasza:
5%
Nyalás-ujjazás!
2021. szept. 25. 08:31
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!