Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom rendesen kielégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom rendesen kielégíteni a barátnőm, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Kb. 4 éve vagyok együtt a csajjal, együtt is élünk, 2 éve elmegyek szex közben pár lökéstől is... Kipróbáltuk már a több menetet egymás után (ugyanúgy szarul bírom), ilyen homeopátiás tablettát, de nem segített. A barátnőm mondogatja,hogy menjek el orvoshoz meg pszichológushoz, de nincs ezekre pénzem. Maszturbálás meg orál közben nem megyek el ilyen hamar. Már finoman utalgat rá a csaj, hogy már nagyon unja ezt és szeretne mással is szexelni ha ez így megy tovább. De én nem akarom hogy megcsaljon. Már vibrátort is vett magának. Nem tudom, mi a megoldás. 30F

2021. szept. 25. 07:50
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%
De nyalás és ujjazás közben elélvez?
2021. szept. 25. 08:32
 12/37 Mathus ***** válasza:
33%
a kérdésre: nem egy nagy truváj, elmész urológushoz és potencianövelőt iratsz fel. az nemcsak a merevedésben segít, hanem sokkal nehezebben mész el. neked nem kell majd az egész tabi (100mg-os adagot irninak fel alapból), vehetsz be negyedet vagy felet is.
2021. szept. 25. 08:34
 13/37 anonim ***** válasza:
21%

11

Ha jól csinálod el kéne, hanem tud elélvezni és más sem tudja el élveztetni akkor a csajnak is kell a pszichológus

2021. szept. 25. 08:35
 14/37 Lazy Lover ***** válasza:
13%
Menj el dokihoz szerintem van van valami betegséged
2021. szept. 25. 08:38
 15/37 anonim ***** válasza:
0%
Én hagynám h megdugassa magát egy igazi férfivel, de néha nekem is hagyja magát megdugni. Én is ezt teszem a barátnőmmel, mert az enyém meg pici és nem érzi h dugom.
2021. szept. 25. 08:44
 16/37 A kérdező kommentje:
Én nem akarom hogy más dugja. Külső segítséget nem nagyon akarok kérni, kellemetlen ez nekem.
2021. szept. 25. 08:46
 17/37 anonim ***** válasza:
78%
Ne itt keresgess, hanem vedd a fáradságot és olvass a gyönyörszerzés módjairól. A nők igen kicsiny %-a képes a bedugástól elélvezni. És sajnos még ők sem tudják, hogy az állandó kielégületlenségtől stresszesek.
2021. szept. 25. 08:49
 18/37 anonim ***** válasza:
23%

" Maszturbálás meg orál közben nem megyek el ilyen hamar."

Itt a baj, mégis minek hokizol ha ott se tudsz helyt állni???

2021. szept. 25. 08:50
 19/37 anonim ***** válasza:
90%
#16 akkor ne kérj, de utána ne sírj ha elhagy a barátnőd, teljesen jogosan is tenné mert ennyire nem veszed a fáradságot mert neked kellemetlen... Hát nőgyógyászhoz sem kellemes járni még is megtesszük.
2021. szept. 25. 08:53
 20/37 A kérdező kommentje:
F*szom kivan az egésszel. Régen bezzeg helyt tudtam állni, sok sok csajt órákig dugtam, a barátnőmet is a kapcsolatunk elején, most meg 2 éve elsülök mint egy szűz
2021. szept. 25. 08:57
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!