Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom rendesen kielégíteni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom rendesen kielégíteni a barátnőm, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Kb. 4 éve vagyok együtt a csajjal, együtt is élünk, 2 éve elmegyek szex közben pár lökéstől is... Kipróbáltuk már a több menetet egymás után (ugyanúgy szarul bírom), ilyen homeopátiás tablettát, de nem segített. A barátnőm mondogatja,hogy menjek el orvoshoz meg pszichológushoz, de nincs ezekre pénzem. Maszturbálás meg orál közben nem megyek el ilyen hamar. Már finoman utalgat rá a csaj, hogy már nagyon unja ezt és szeretne mással is szexelni ha ez így megy tovább. De én nem akarom hogy megcsaljon. Már vibrátort is vett magának. Nem tudom, mi a megoldás. 30F

2021. szept. 25. 07:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nőként elmegyek a nyalástól és az ujjazástól is. De egész más az érzés, mikor a pasi farkától megyek el.

Kell az a teljesen kitölt és bennem van érzés... és nem 1-2 percig.

2021. okt. 23. 16:53
 32/37 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
"Nem tudom, mi a megoldás." Urológia és szexuálpszichológus. Tudom, nincs rá pénz. Keríts rá vagy hagyd a nőt távozni. De ha kilép, akkor az fog rágni téged, és amiatt marad meg a korai magömlésed. Szóval így is úgy is terápiára kell menned. Akkor már jobb, ha magadtól most.
2021. dec. 13. 21:22
 33/37 anonim ***** válasza:
67%
Én megdugom helyetted, merre van?
2022. febr. 4. 18:47
 34/37 anonim ***** válasza:
27%
Próbáld ki a Kratomot öcsém... Igaz hogy ez egy gyenge drog, és ajánlani talán nem is szabad ilyesmit. Legális, és tapasztalatból mondom hogy nagyon nehéz elmenni, talán nem is mindig lehet miatta, de ha ez az ára lenne nekem hogy a csajom megcsal, én már zabálnám is két pofára.
2022. febr. 4. 20:00
 35/37 anonim ***** válasza:
51%
Utolsó vagyok; garantálom hogy végigdugod vele az éjszakát.. Egyszerűen nem lesz könnyű feladat még az sem hogy te elélvezz, és még a kedved is jobb lesz.
2022. febr. 4. 20:03
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Alkohol is lassítja az orgazmust.
2022. febr. 5. 12:58
 37/37 anonim ***** válasza:
27%
Ha rendesen kitartóan hosszan nyalod, ujjazod ki kell elégülnie elviekben. Nekem minden barátnőm imádta, illetve imádja. Valamit lehet hogy nem jól csinálsz. Olvass utána!
2022. febr. 5. 15:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!