Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy kell rendesen nyalni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell rendesen nyalni?

Figyelt kérdés

Volt már sok barátnőm és jó volt a közösülés mindegyikkel. Azonban mikor én nyalok akkor sokszor elmaradnak a nyögések és annyira nem szokták erőltetni pedig szeretem. Neten olvasgattam de nagyon nem találtam hasznos dolgot. Tudom mindenkinek máshogy esik jól de tudnátok tanácsot adni nektek, hogy a legjobb?

Elsősorban nőkhöz szól a kérdés.

2023. dec. 17. 10:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a monoton csiklónyalást szeretem. A játékos körbehaladást nem.
2023. dec. 17. 10:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem mindenki ugyanúgy szereti.

De keress rá hogy education meg pussy licking szavakra.

2023. dec. 17. 10:45
 3/8 anonim ***** válasza:
89%

Én is ugyanígy voltam vele. Sőt nem is szerettem, mert nem tudtam jól csinálni. Aztán ami azóta is bevált amit az első is írt.

A nyelvem hegyével a csiklót nyomogatom, nyalogatom, hol finomabban, hol erősebben. Úgyis hallod vagy mondják, hogy mikor jó. Na azóta nekem nincs gondom ezzel. :) De kellett hozzá 43 év, mire erre rátaláltam. Mondjuk előtte a feleségem nem szerette mert neki túl érzékeny volt a csiklója. Hozzá sem lehetett érni. Az előtte lévő barátnőmnél meg nem tudtam még jól csinálni, így nem csináltuk.

Most már nagyon szeretem a nyalást. :)

Nem tudom már, hogy melyik cikk volt az, de a lényeg, hogy a nyelved végével határozottan a csiklót izgasd. Lehet szívni is közben.

Nekem ez a technika bejött. Van olyan nő aki egyáltalán nem szereti valamiért a nyalást. Találkoztam ilyenekkel is. De a többség igen.

De ha olyan a nő, akkor kísérletezhettek is.

2023. dec. 17. 11:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm majd kipróbálom. :)
2023. dec. 17. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Ennél a kérdésnél a 6-os választ megéri elolvasni.

2023. dec. 17. 16:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Többnyire így szokott lezajlani a dolog de volt benne pár hasznos infó, köszönöm. 😁
2023. dec. 20. 08:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha ráérzel és hallod, hogy élvezi, akkor ne változtass. Ne gyorsul fel, ne kezdj nagyobb területet izgatni.

Ugyanazt a mozdulatsort csináld ugyanazzalna sebességgel.

Főleg a legvégén ne kezdj magasabb tempóra vagy területre kapcsolni, mert elrontod.

2023. dec. 20. 08:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Én pl csak a csiklómat szeretem izgattatni. Nem kell puszilgatni simogatni a combom,nem kell ujjazni. Csak csikló. De azt rendesen dolgozza meg. Én nem vagyok prűd ledominálni sem a pasit,odatolom finoman a száját ha még erőteljesebbre vágyom.
jan. 21. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!