Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell rendesen nyalni?
Volt már sok barátnőm és jó volt a közösülés mindegyikkel. Azonban mikor én nyalok akkor sokszor elmaradnak a nyögések és annyira nem szokták erőltetni pedig szeretem. Neten olvasgattam de nagyon nem találtam hasznos dolgot. Tudom mindenkinek máshogy esik jól de tudnátok tanácsot adni nektek, hogy a legjobb?
Elsősorban nőkhöz szól a kérdés.
Nyilván nem mindenki ugyanúgy szereti.
De keress rá hogy education meg pussy licking szavakra.
Én is ugyanígy voltam vele. Sőt nem is szerettem, mert nem tudtam jól csinálni. Aztán ami azóta is bevált amit az első is írt.
A nyelvem hegyével a csiklót nyomogatom, nyalogatom, hol finomabban, hol erősebben. Úgyis hallod vagy mondják, hogy mikor jó. Na azóta nekem nincs gondom ezzel. :) De kellett hozzá 43 év, mire erre rátaláltam. Mondjuk előtte a feleségem nem szerette mert neki túl érzékeny volt a csiklója. Hozzá sem lehetett érni. Az előtte lévő barátnőmnél meg nem tudtam még jól csinálni, így nem csináltuk.
Most már nagyon szeretem a nyalást. :)
Nem tudom már, hogy melyik cikk volt az, de a lényeg, hogy a nyelved végével határozottan a csiklót izgasd. Lehet szívni is közben.
Nekem ez a technika bejött. Van olyan nő aki egyáltalán nem szereti valamiért a nyalást. Találkoztam ilyenekkel is. De a többség igen.
De ha olyan a nő, akkor kísérletezhettek is.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Ennél a kérdésnél a 6-os választ megéri elolvasni.
Ha ráérzel és hallod, hogy élvezi, akkor ne változtass. Ne gyorsul fel, ne kezdj nagyobb területet izgatni.
Ugyanazt a mozdulatsort csináld ugyanazzalna sebességgel.
Főleg a legvégén ne kezdj magasabb tempóra vagy területre kapcsolni, mert elrontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!