Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, igaz hogy egy 15-16 centis átlagméreten nem lehet rendesen lovagolni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 16:21
2/21 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne megkérdezni? Ha zavar minek írtál ide?
2023. nov. 25. 16:32
3/21 anonim válasza:
De igen lehet lovagolni, írtad is hogy átlagméret, valszeg egyénfüggő de egy àtlagos méreten teljesen jól lehet lovagolni.
4/21 anonim válasza:
Sokszor kicsúszik vagy kényelmetlen a szög, amikor lovagolnak.
F
5/21 Micimacko67 válasza:
Kérdező, inkább recskázz a hülye kérdéseid helyett!
6/21 anonim válasza:
A barátnőm simán lovagol az enyémen pedig kb 12-13 cm. Sosem mértem, elélvez, szóval mit kezdenék azzal hogy tudom hány centi pontosan? Nem is értem miért stresszelnek rá sokan erre
7/21 A kérdező kommentje:
6
Akkorán hogy? Biztos hogy elélvez? Lehet hogy inkább rájátszik?
2023. nov. 25. 16:49
8/21 anonim válasza:
🤦 #7 🤣🤣🤣🤣🤣 neked még nagyon nem való a szex!....
48/N
9/21 Micimacko67 válasza:
Kérdező, ha annyira odáig vagy ezzel farokmérettel...mièrt nem dugatod magad s@ggbe? Legalább megismernéd a feszítő, kitöltöttség érzést..
10/21 anonim válasza:
Nem bizony, csak 10-12 centisen lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!