Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok azért dugnak mindig félre mert a pasijuk nem tudja őket megdugni rendesen?
Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 18:56
1/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Ezer oka lehet, természetesen ez is, de szerintem a legtöbb félrelépő nő a szex teljes hiánya miatt akciózik, második leggyakoribb ok meg szerintem, hogy unják a pasit.
2/7 anonim válasza:
A lányok inkább a kaland miatt, főleg amikor még vagy már nem elég erős a kapcsolat amiben vannak. Az érettebb nők viszont leggyakrabban a pasik elkényelmesedése miatt amikor már nem "hódítják" a nőt,amikor már nem figyelnek rá, nem érdekli őket csak elvárják, hogy amikor nekik kell a szex akkor a nő ott legyen. Aztán jön valaki aki kimutatja mennyire jó nő az a nő, aki becézi, aki " oda van" érte, érezteti a nővel, hogy kívánja, hogy akarja mert jó nő és ez az otthoni évekig tartó közömbösségel szemben érthető módon "megbolonditja" a nőt.. innen már csak egy lépés a félre dugás.
3/7 anonim válasza:
"A lányok azért dugnak mindig félre ...." Azért nagyon alja társaságban mozoghatsz csak ha azt látod, hogy a lányok mindig félredugnak.
4/7 anonim válasza:
Kettes, szépen megfogalmaztad!
Meg még van egy rakás más oka. Megfelelési kényszer, valahová tartozás vágya, "jótékonyság" (hülyén hangzik, de én pl dugtam "sajnálatból"), pillanatnyi elgyengülés - akár némi alkohol hatására.
Én volt hogy visszanyúltam az exeimhez, mert nem tudtam őket elengedni.
6/7 anonim válasza:
Elhanyagoltság, figyelem hiánya, vágyak, önkontroll hiánya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!