Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, igaz hogy egy 15-16 centis átlagméreten nem lehet rendesen lovagolni?
Figyelt kérdés
2023. nov. 25. 16:21
11/21 anonim válasza:
Na, megjott a pocshuszar!
Elektronikahoz ertesz?
Mert ott van jelentosege a kitoltesnek, pontosabban a kitoltesi tenyezonek.
12/21 anonim válasza:
Egyetértek a hatossal. A páromnak is 12 centi, simán lovagolok rajta. És ha egyszer kétszer ki is csúszik,akkor mi van? Vissza lehet tenni.
13/21 A kérdező kommentje:
Itt mindenkinek kispöcsű a párja? XDD Rögös ellentéte ez a valóságnak de mindegy.
2023. nov. 25. 17:52
14/21 Micimacko67 válasza:
Milyen valóságnak? A te alternatív valóságodnak?
15/21 anonim válasza:
Simàn lovaglok akkoràn. Nekem teljesen jó.
16/21 anonim válasza:
#13 ez egyáltalán nem ellentéte a valóságnak. Vannak kisebbek is nagyobbak is.
A páromnak hiába kicsi, az a legfontosabb neki hogy én is élvezzem a szexet. Még akinek nagyobb volt, azt hitték, hogy mert nagy, az egyenes arányos azzal, hogy nekem is jónak kell lennie. Én inkább azt választottam, aki velem is foglalkozik, nem azt akinek nagy volt. Ilyen egyszerű.
#12es voltam
17/21 anonim válasza:
#16 De még mindig választhatsz olyat akinek nagy és foglalkozik is veled.
18/21 anonim válasza:
#17 nem már hozzámentem 10 éve, és ez tökéletes is így 😄
19/21 anonim válasza:
"Rögös ellentéte ez a valóságnak de mindegy."
Ezek szerint te mindent tudsz. Már csak azt nem értem, akkor minek teszel fel kérdést.
20/21 anonim válasza:
Lehet, de egy kicsit hosszabb kisebb eséllyel csúszik ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!