Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, volt már olyan, hogy tetszett egy lány és tudtad, hogy nem messze éppen szexel valakivel? Pl. házibuliban, vagy utazáson? Hogy történt? Milyen érzés volt? Honnan tudtad, hogy épp szexelnek?
1.
Hát egy ilyen hányinger nőt....
Nekem volt olyan, hogy nem bíztam a barátnőmben és elkezdtem az üzeneteit olvasni. Frankón lezsírozott magának egy randit. Kíváncsi voltam mikor fog írni, nem kellett sokat várni, már írt is, hogy szombaton rokonokhoz megy.
Természetesen tudtam, hogy full kamu, valójában a 2 utcával fentebb lakó sráchoz megy kefélni.😂
Kicsit szopattam aznap, hogy ott van dolgom, ahol laknak a rokonai, lemegyek. Persze csak hebegett, hogy hát nem lesznek otthon, mert mennek valami programra, persze amikor mondtam, hogy megyek én is akkor tovább tolta 😂
Természetesen hétfőn ahogy hazajött elküldtem a fenébe.
Volt egy lány lakótársam, feljött a palija, nekem meg nagyon kellett wc-re mennem, és hallottam azt ahogy nyöszörög a lány.
A másik mikor egyik exem szakított velem miután már megkapott (nem volt egy topmodel), és kereste a következőt, vagy a gimis első partnerét.
Szar érzés volt, de bele gondolva, hogy nem szerette a gumit, így örülök, hogy nem kaptam el semmit tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!