Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, valaki képes itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, valaki képes itt multi orgazmusra? Ha igen milyen érzés, mennyi idő volt elsajátitani?

Figyelt kérdés

2023. dec. 2. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
73%

Nekem nem sokszor sikerült eddig. Először néztem erről egy dokumentumfilmet azt hiszem a discovery-n. Akkor sikerült a gátizmokkal megcsinálni és másodszorra egy hatalmas lövés lett belőle.

Ezt még van amikor most is sikerül, azóta eltelt vagy 20 év, de most már nem mindig megy a második, viszont nem jön ki semmi sem.

Aztán volt már arra is példa, hogy elmentem, a nő vagy lenyelte vagy ráélveztem, vissza tettem és folytatam aztán újra elmentem.

A kettő teljesen más. A gátizmokat kell edzeni az tuti. De vannak erről cikkek, könyvek, videók stb. Pl a multiorgazmusos férfi.

44F

2023. dec. 2. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:
18%

Nem tudom, hogy ez annak számít-e, soha nem tanultam és nem tudatosan sajátítottam el. Nálam ez úgy van, hogy egy orgazmus nem orgazmus. Nem elégülök ki tőle. Kell 2-3-4-5... erőnléttől, kedvtől, fáradtságtól függően. Az alap, hogy egy szinte sosem elég. Néha elég kettő, de ez a ritkább.

Az első orgazmus hamar jön általában. A másodikért már dolgozni kell. A harmadikért még többet és így tovább. Ha a partnerembe élvezek, az sokkkkal kielégítőbb. Ha megszakítással, akkor még jobban kívánom újra. De számomra a legizgatóbb része is az aktusnak az, amikor a partnerembe élvezek.

Múltkor magam is meglepődtem, mert 2 orgazmus között azért előfordul, hogy ha csak 1-2 perc is, de kell némi pihenő. Viszont 2 hét nem találkozás után voltam a páromnál, jól fel is húztuk egymást előtte és kb 10p-en belül 2x is elélveztem. Mindezt úgy, hogy ki sem húztam az első után, csak folytattam tovább a mozgást... és pár perc múlva ismét durr.

Együtt élős kapcsolatban ez amúgy jelentősen enyhült, ezt muszáj hozzá tegyem!

És ezzel nem dicsekszem, mert ez nem érdem amiért megdolgoztam, csak adottság. Volt barátnőm, akinek alacsony libidója volt és akinek emiatt ez elviselhetetlenül sok volt. Sajnos ott nem is működött jól a szex.

32/F

2023. dec. 2. 20:51
 3/4 anonim ***** válasza:
olyan 10 percen belul kétszer tudok, masodik csak jo erzes kb negyed annyi spermaval
2023. dec. 3. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Recskamester
2023. dec. 5. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!