Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Reggeli szex? Fiúk, ez milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggeli szex? Fiúk, ez milyen érzés?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy meglepem a párom egy reggeli ébresztővel. De lehet úgy csinálni, hogy ne ébredjen föl, csak amikor már rajta ülök? Ha a számba veszem, arra nem kel föl? Tök jó lenne szájjal felizgatni, utána ráülni, hogy erre ébredjen.
2023. dec. 4. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
13%

Ez nemi erőszaknak számit, csak szólok.

Amúgy pedig nem, nem fog menni. Egyetlen eselyed ha már eleve áll, és hirtelen beleülsz (hogy mitől fog csúszni, azt nem tudom)

2023. dec. 4. 20:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én fel szoktam ébredni ha szopják a farkam. Ha meg akarod lovagolni a hajnali merevedést akkor nyálazd be magad és a pasid farkát is és ülj bele. De én pasiként jobban örülnék ha arra ébrednék hogy szopják a farkamat
2023. dec. 4. 20:05
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
Hát ha a barátod olyan mélyen alszik akit ágyúdörgéssel sem lehet felkelteni akkor nem veszi észre. Amúgy meg igen, de szerintem nem fog tiltakozni ha a reggeli merevedésére rácuppansz 😅
2023. dec. 4. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hat, mire levetkozteted, meg keményre szopod, addigra rég felebred. Max ami tényleg (az is talán csak minimálisan) ha meztelenül alszik, és a reggeli merevedeset rögtön meglovagolod. Semmi szopas, csak magad benedvesited, és rögtön hupp bele. Talán úgy.

De amugy a szopásra kelesnek is örülni fog :D!

2023. dec. 5. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!