Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok mikor volt az első magömlésetek? Milyen körülmények közt? Milyen érzés volt? Sok ondó jött? Spriccelve vagy csak kifolyt?
Figyelt kérdés
2023. dec. 3. 13:36
2/6 anonim válasza:
12 évesen, jó érzés volt, bár akkor még nem tudtam mi történik, csak azt hogy izgalmas és kellemes.
3/6 anonim válasza:
12 évesen álmomba
Spriccelt
Sok jött
4/6 Rex Hunter válasza:
Nekem kb. 13 éves korom körül, mert akkor kezdtem masztizni már intenzíven. A fürdőszobában csináltam és nagyon jó érzés volt. Kisebb spriccelés volt.
Most is van olyan időszakom, hogy egy nap 10-szer is feláll és csinálom. A legnagyobb orgazmusom az 13 lövés volt és utána sajgott is 4-5 napig legalább.
5/6 x0 válasza:
10-11 éves korom körül. Önkielégítéskor merevedett meg először, akkor is sültem el először. Mivel rendszeresen csináltam, éjszakai merevedésem, magömlésem sose volt.
6/6 anonim válasza:
Kb 14-15 éves lehettem, elég későn érő voltam. Éjszaka, álmomban történt. Leírhatatlanul jó érzés volt. Egyébként azután már nem tudtam a lányokra ugyan úgy tekinteni mint azelőtt, és elkezdtem rendszeresen maszturbálni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!