Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen élmény volt az első magömlésetek? Jó érzés volt vagy inkább rémisztő?
Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 14:08
1/9 anonim válasza:
Meglepő volt, lövésem sem volt mi történik de attól még jól esett így meg is ismételtem idővel újra meg újra 😄
2/9 anonim válasza:
Tudtam, miről van szó, így nem lepődtem meg. Jó érzés volt.
3/9 anonim válasza:
Meglepően jó volt
Utána sokat ismételtem
4/9 anonim válasza:
A vízsugár csiklandi, csiklandi, de mi lesz ebből? Gondoltam, valami érdekes dolog lesz belőle ha már ennyire csiklandós, és az érzés csak erősödik. (Akkor még nem mutatták be a nyolcadik utas a halált.) Ha féltem volna, abbahagytam volna, de a kíváncsiság erősebb volt. Miután elmeséltem, mi történt velem, azután mondták, hogy húzkodni is lehet. Azóta úgy csinálom, szárazon.
5/9 anonim válasza:
Örültem, hogy "hú de nagy férfi lettem végre", aztán egyből kicsit szomorú is, hogy már nem tudok csak úgy hokizni, mert utána takarítani kell, legalábbis minimális szervezést igényelt onnantól.
6/9 anonim válasza:
Kb 13 lehettem, csak úgy lazán csináltam a fürdőben, mert előtte még sose jött anyag. A mosógéppel szemben álltam, és annak támaszkodtam kézzel miközben elélveztem, és aztán hirtelen két szép spricc ráment a mosógép ajtajára. 😂 Meglepett, de büszke voltam magamra 😁
7/9 anonim válasza:
Az rémlik hogy 10-11 évesen kb még nem jött ki semmi belőle, csak orgazmus volt. Aztán idővel jött cucc is, ami meglepőbb volt, mint maga a dolog.
8/9 anonim válasza:
10 evesen volt elsö orgazmus ijesztő volt nem tudtam mi az a farkam pumbált, rángott de nem jött semmi. Viszont onnantól kezdve csak azt akartam csinálni, Sajnáltam mikor lett spermám mert nem tudtam akárhol észrevétlenül kiverni.
9/9 anonim válasza:
Évekig nem jött anyag. Utána hallottam már hogy jön a végén sperma de nekem még nem jött csak híg lé amikor egyszer elengedtem, azt hittem behugyoztam. Aztán legközelebb már jött anyag rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!