Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a rengeteg elém gördített akadály végett kicsit meggyengült az identitástudatom?
Mostanában eszembe jutnak olyan dolgok férfiakkal kapcsolatban, amiket ha a gyakorlatba ültetnék, valószínűleg megölném magamat. Van barátnőm és jól megvagyunk, nagyon domináns heteró vagyok. Mi lehet a baj? Nem vagyok egy tipikus "fekete-fehér" gondolkodású ember, de ezek a gondolatok megrémítenek. Privátban írjatok légyszi...
25f
Aki eros hetero vonasokat kepvisel azoknak meg csak a gondolat se merul fel. Tapasztalatbol, vannak kevesbe eros jellemu heterok akiknek eszebe jut es 1x megprobalnak mert hat egyszer elunk miert ne?:D
De ahogy te jellemezted magad emellett kizart hogy dominans hetero legyel. :D van az a kinsey skala ott egesz jol lehet abrazolni a full heterotol a homoszexualisig :D
Eloszor is magadat probald megismerni es azutan gondolkozz el, mert az ilyen rossz jellemezes mellett nehezen ertheted meg mi van benned :D
Es meg a vegere hogy rengeteg biszexualis ferfi/fiu el parkapcsolatban illetve ha nem szereti a kapcsolatot akkor az alkalmi kapcsolatanainak a 95%-a no, a maradekba megkivanja a fiukat es keres. :DD 18/f
nyugi,nem az identitás tudatod gyengültmeg,
hanem bebuzultál, ennek semmi köze az identitás tudatodhoz.(jelentése:én tudat,azaz te saját magad vagy,és nem más)
te neked a sexuális orientációd változott.
Azt,hogy a fiúkfelé fordultál ne fogd az akadályokra.
Gyenge vagy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!