Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tették ennyire használhatatlanná a love pont hu oldalt a készítői? Érdemes átmenni a Tinderre?
Egyszerű. Amíg sokan látogatják, addig fenn tudja tartani magát az oldal anélkül is, hogy mindenért pénzt kérnének, hiszen sok felhasználó közül lesznek fizető tagok még akkor is, ha nem kényszeríted rájuk.
Ha megcsappan az oldal látogatottsága, akkor ez már nincs így, az oldal nem tudja kitermelni a saját fenntartási költségeit meg a rajta dolgozó emberek bérét, így bizonyos funkciókat fizetőssé kell tenni.
Ha pedig már olyan szinten elhagyják az emberek az oldalt, hogy a kitartó tagokon kívül alig van valaki, akkor fizetőssé tesznek jóformán mindent, hogy amíg még létezik az oldal, meg tudják fejni a kitartó tagokat.
Nem értem miről beszélsz, korlátlan tudtam mindig is levelet küldeni. Több meg nem kell egy beszélgetés elindításához.
Ezekkel a jelzésekkel semmire sem mész, amatőr dolog. Írj egy értelmes és érdekes levelet, a többi meg megy magától.
Szerintem meg ne alkoss véleményt olyasmiről, amiről fogalmad sincs.
Tindereztem is, badooztam love.hu-n is voltam. Mindkettő használható.
Love.hu-n is látod a fotóját, hogy néz ki. Az albumokban lévőt kicsiben, és? Ha van szemed le tudod szűrni jól néz-e ki. És egyébként is, ha tudsz kommunikálni, hamar megkapod a facebook profilját. Nekem sokszor maguktól ajánlották fel már egy óra csevegés után. A többit meg kinyomoztam az adatai alapján. Nem kell hozzá agysebésznek lenni. Tinderen még egyszerűbb utánanézni valakinek...
"Miért akar belőle akkora hasznot húzni rövid idő alatt ebben az országban amitől az egész bedől?"
A love.hu nem emiatt dől be - egyébként is ez lenne vele, csak idő kérdése. "Szerényebb bevétellel" meg csak úgy lehet üzemeltetni valamit, hogy nem nagyon fejlesztesz rajta semmit. A fejlesztés sok pénzbe kerül. Ha viszont nem fejlesztesz, gyakran elpártolnak a felhasználók, mert nem tartasz lépést a korral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!