Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha van egy fiú aki bókol nektek, esetleg el is hív randizni és bejön nektek külsőleg, akkor akadály lehet valami testi fogyatékosság?
Figyelt kérdés
Arra gondolok például, hogy van egy fiú aki külsőleg helyes, jó teste van. De mondjuk a lábán a nagylábujj melletti ujjában megnagyobbodott a csont és ezért akkora mint a nagylábujja és nincs rajta köröm. Ezt figyelembe vennétek és inkább össze sem jönnétek a sráccal vagy ez nem olyan feltűnő ok és nem számot tevő tényező?2016. aug. 29. 09:31
1/7 anonim válasza:
Jajj ne viccelj már, ez semmiség.
Én vak vagyok még is hetente cserélgethetném a nőket.
2/7 anonim válasza:
nincs véletlen anyajegye is? mert ha van akkor dobd!
4/7 anonim válasza:
Ha bejön valaki, engem az sem zavar, ha műlába van.
5/7 anonim válasza:
Nem jelentene akadályt. Senki sem tökéletes ;) 22 L
6/7 Sunshinedoll válasza:
Ennél komolyabb "testi fogyatékosság" sem zavar. Ne viccelj már.
7/7 anonim válasza:
Ugyan már ez semmi, még azon is túl teszem magam ha műlába van, igazából amíg fel tud állni aminek fel kell addig meg lehet oldani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!