Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek amikor éppen élveztek és azt kíváncsian nézi a lány?Jó érzés tölt el benneteket ha nézik a magömléseteket vagy esetleg frusztrál?
Figyelt kérdés
2020. jún. 15. 17:30
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
34 szavazat
1/12 anonim válasza:
Azt hiszem a legjobb az egészben ez a pillanat. Főleg ha látom, hogy tetszik is neki.
2/12 A kérdező kommentje:
Lány vagyok mielőtt százan megkérdeznétek privátban.
2020. jún. 15. 17:35
3/12 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha szemből és közelről nézi. :D
4/12 anonim válasza:
Láttam a lány szemén, hogy nagyon tetszik neki :) jó érzés volt, igen!
5/12 anonim válasza:
Nézze nyugodtan, de jobb ha a szájába nyomhatom. 🙄☺️
6/12 anonim válasza:
Én azt is szeretném, ha egy idegen lány nézné 😉
7/12 anonim válasza:
Lányok, szívesen megmutatom, de csakis élőben!
8/12 anonim válasza:
Én imadom mikor elvezek es csodalja a csorduló spermám ,de szeretem ha lenyalja a farkamról. Imátok az arcához érni a makkommal miközben elmegyek, ő pedig szorítja a kéjtől és szinte zihál velem
9/12 anonim válasza:
létezik egyáltalán olyan nő, akit ez chaten izgatna? szerintem ez csak egy elmélet. (sajnos :) )
10/12 anonim válasza:
Igen, főleg, ha az arcára élvezhetek és jól beteríti az ondó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!