Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kipróbálnátok, milyen érzés lenne fiú ként spermát lövellni?
Figyelt kérdés
Mindenki úgy jó ahogy van, akinek született, de én pár órára szívesen lennék lány.😁2023. dec. 4. 16:10
1/4 anonim válasza:
Igen. Én mindenképpen ki szeretném próbálni, érdekel ez a téma.
2/4 anonim válasza:
Persze, kiváncsiságból kipróbálnám egy orgazmus erejéig.
3/4 anonim válasza:
igen, engem amúgy is nagyon izgat. Nem is szeretem ha belém élveznek, imádom látni, érezni... Már tinikoromban is azért kézimunkáztam a fiúknak mert szerettem látni ahogy spriccel.
4/4 anonim válasza:
#3 hogy vettek rá a fiúk? Vagy hogy hoztad a tudomásukra, hogy szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!