Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha én kipróbálnám milyen érzés pelenkát hordani egy napra, pedig nincs szükségem rá és nincs semmi szervi bajom? 23F
Ha minden vágyad ez, akkor éld meg! Nem lesz rossz érzés.
Amúgy gyógyszertárban, vagy drogériában tudod beszerezni. Sajnos egy darabot nem lehet venni (szerintem). De egyszer csak elfogy.
Mi van ha borzalmas érzés lenne? Semmi:D leveszed aztán kidobod. Jobb, mint még 10 évig ezen kattogni.
Szerintem lehet kapni kis kiszerelésben drogériában. De ami biztos, gyógyszertárban. Nem ciki megvenni, lehet hogy a nagypapádnak veszed, senki se gondolná, hogy magadnak. Szóval ne feszengj ezen.
Kipróbálod, aztán legalább megtudod tényleg izgat-e vagy se.
Ki jönne rá?:D Ha otthon laksz, zárd be szépen az ajtód és kész. Ha meg kidobod a közös kukába, csomagold be valamibe, ami nem látszik át.
Ez miért szex kategória?
Inkább a mentális problémába keresd a megoldást.
Van olyan patika ahol lehet venni darabra. Vagy vegyél apróhirdetéses oldalon. Simán postázzák, vagy érte mész. Senki nem fogja kérdezni, hogy mire kell.
Éld meg a vágyad, ez olyan amit bármikor megtehstsz.
Ha nem tetszik legalább nem fogsz rajta többet kattogni.
Az, hogy kipróbáltad még nem jelenti, hogy mostantól mindig hordani fogod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!