Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz ha én kipróbálnám milyen érzés pelenkát hordani egy napra, pedig nincs szükségem rá és nincs semmi szervi bajom? 23F
Figyelt kérdés
Már 12 éves korom óta érdekel a dolog, de sosem mertem megtenni és nem tudom jó ötlet lenne e meglépni. mivan ha borzalmas érzés lenne és mi van ha pl rájönnek, meg azt sem tudom hol lehet felnőtteknek venni normális pelenkát, nameg nem kell egy csomag mert csak 1 kéne, mivel csak egyszer próbálnám ki egy napra.2021. dec. 30. 23:38
13/21 A kérdező kommentje:
Nem mertem venni viszont még mindig ki akarom próbálni.
2022. jan. 9. 23:36
14/21 anonim válasza:
Örök lúzer maradsz testvérem elfojtott vágyakkal és érzésekkel. Vágod kb 5000 forinton bénázol, hogy megéld a vágyadat, ami nem nagy ügy. Tudod mennyi az a 5000ft? Semmi. Én 20.000ft fizetem egy prostinak, hogy fürdessen meg és tegyen pelenkába és úgy szexeljünk. Végén még a cipőmet is bekötötte amikor eljöttem tőle. És az a 1 óra után és azóta tudod mivan? Hát egy baromi jó élménnyel lettem gazdagabb és baromira jól esett, hogy abban az 1 órában felnőtt baba lehettem és kiéltem ezt a vágyamat. Te meg bénázol egyedül. Hát te tudod.
15/21 A kérdező kommentje:
Nem a pénz része a problémás. Az cuki h bekötötték a cipőd. Más ilyen ártatlan dolog is volt? Mert ez pl nagyon tetszik ez a kisfiukent kezelés
2022. jan. 10. 22:08
17/21 A kérdező kommentje:
Felek h rájönnek vagy furcsán néznek
2022. jan. 12. 21:56
18/21 anonim válasza:
Én is otthon csináltam, sunyiba. xD Egyébként ha egy egész csomag pelenka sok neked, akkor én meg veszem a felét mondjuk és nem kell annyit rejtegetni.
19/21 anonim válasza:
legyen önbizalmad és próbáld ki. Nem fogják látni.
20/21 anonim válasza:
Megcsináltad???
Ha nem akkor csináld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!