Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan fiatal (nem hivatásos prostituált) lány, aki anyagi támogatásért lefekszik idősebb (40-es, 50-es) pasival. Ennyire kell neki a pénz? Egyáltalán, mennyi az az összeg, amiért már "megéri" elmenni vele?
én ilyen vagyok 💁🏼♀️
apakomplexus vagy apapélda amúgy
sokszor mondják, hogy legyen nő vagy férfi, nő esetén az apját, férfi esetén az anyját keresi tudat alatt.
akinek egy állandóan dirigáló anyja volt, aki mindent megmondott hogyan és mit kell csinálni, mit vegyen fel, mit egyen stb. az az ilyesféle nőkhöz fog vonzódni.
apum 47 éves volt, mikor én születtem és egy kitűnő apa volt!
44-45 és afelett férfiak váltanak ki belőlem vonzalmat.
nem tudom mit gondolsz anyagi támogatásnak.
hogy meghív egy kávéra, vacsorára néha-néha és nem kéri, hogy fizessük felesbe? akkor igen!
hogy pénzt ad, csak úgy, akkor nem!
#53, bocs, ha félreérthető voltam, csak az eredeti kérdésben szerepelt az anyagi támogatás. Amúgy meghívhatlak egy kávéra? ;)
51F
Én keresgélek ilyen lányt.
Kedvesség, finomság, érzékiség. Ezek a főbb irányok nálam.
A trendy-műhaj-szilikon-kacsacsőrűszáj irányzat taszít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!