Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg van olyan fiatal (nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan fiatal (nem hivatásos prostituált) lány, aki anyagi támogatásért lefekszik idősebb (40-es, 50-es) pasival. Ennyire kell neki a pénz? Egyáltalán, mennyi az az összeg, amiért már "megéri" elmenni vele?

Figyelt kérdés
Olyan lányok válaszait várom, akik érdemben hozzá tudnak szólni! Ha csak trollkodni akarsz vagy okoskodni, esetleg "fullban nyomni a kretént" ne fáradj feleslegesen!

2023. dec. 7. 21:49
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%

én ilyen vagyok 💁🏼‍♀️

apakomplexus vagy apapélda amúgy

sokszor mondják, hogy legyen nő vagy férfi, nő esetén az apját, férfi esetén az anyját keresi tudat alatt.

akinek egy állandóan dirigáló anyja volt, aki mindent megmondott hogyan és mit kell csinálni, mit vegyen fel, mit egyen stb. az az ilyesféle nőkhöz fog vonzódni.

apum 47 éves volt, mikor én születtem és egy kitűnő apa volt!

44-45 és afelett férfiak váltanak ki belőlem vonzalmat.

aug. 29. 12:04
 52/59 anonim ***** válasza:
0%
#51: és mindezt anyagi támogatásért teszed? Komolyan érdekel.
aug. 29. 19:47
 53/59 anonim ***** válasza:

nem tudom mit gondolsz anyagi támogatásnak.

hogy meghív egy kávéra, vacsorára néha-néha és nem kéri, hogy fizessük felesbe? akkor igen!

hogy pénzt ad, csak úgy, akkor nem!

aug. 29. 22:24
 54/59 anonim ***** válasza:
0%

#53, bocs, ha félreérthető voltam, csak az eredeti kérdésben szerepelt az anyagi támogatás. Amúgy meghívhatlak egy kávéra? ;)

51F

aug. 29. 22:38
 55/59 anonim ***** válasza:
37%
Én mindjárt 44 leszek 7 év múlva, de már legalább 45-nem érzem magam. Ha ez számít. A feleségem támogatja a még meg nem történt kalandjaimat :)
aug. 30. 09:10
 56/59 mikeXxX ***** válasza:
0%
42#43# Azt hisztek el amit akartok de azért ne én legyek a hibás mert nyomorult az életetetek 🤷!
nov. 2. 07:57
 57/59 anonim ***** válasza:
0%

Én keresgélek ilyen lányt.

Kedvesség, finomság, érzékiség. Ezek a főbb irányok nálam.

A trendy-műhaj-szilikon-kacsacsőrűszáj irányzat taszít.

nov. 10. 06:56
 58/59 anonim ***** válasza:
76%
Anno sokszor csinaltam ilyet szoval igen
tegnapelőtt 00:28
 59/59 anonim ***** válasza:
51es én szívesen megismernélek 47F vagyok elvált!még nem találtam magam mellé társat pedig keresek,de ennyi idősen nem egyszerű!
tegnapelőtt 12:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!