Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan fiatal (nem hivatásos prostituált) lány, aki anyagi támogatásért lefekszik idősebb (40-es, 50-es) pasival. Ennyire kell neki a pénz? Egyáltalán, mennyi az az összeg, amiért már "megéri" elmenni vele?
én ilyen vagyok 💁🏼♀️
apakomplexus vagy apapélda amúgy
sokszor mondják, hogy legyen nő vagy férfi, nő esetén az apját, férfi esetén az anyját keresi tudat alatt.
akinek egy állandóan dirigáló anyja volt, aki mindent megmondott hogyan és mit kell csinálni, mit vegyen fel, mit egyen stb. az az ilyesféle nőkhöz fog vonzódni.
apum 47 éves volt, mikor én születtem és egy kitűnő apa volt!
44-45 és afelett férfiak váltanak ki belőlem vonzalmat.
nem tudom mit gondolsz anyagi támogatásnak.
hogy meghív egy kávéra, vacsorára néha-néha és nem kéri, hogy fizessük felesbe? akkor igen!
hogy pénzt ad, csak úgy, akkor nem!
Nincs ebben semmi ciki sztem.
Régen volt egy lány bnőm, nagyon szegényesen élt, a kislánya 2 éves, és a beteg anyukájáról gondoskodott. A második randinkon elmentünk vacsorázni. Minden happy, kimentünk az autómba és elsírta magát. Elmesélte, hogy legközelebb inkább adjam neki a vacsora árát, az nagyobb segítség neki, mint beülni valahova. Majd ott hirtelen leszopott, de úgy rendesen.
Volt mhelye rendesen, csak kevés volt. Szóval az ilyennel semmi gondom. És persze, igen, utána sokszor mentünk "vacsorázni" így.
Kíváncsi lennék, miként mérik magukat ezek a nők, mennyi az annyi? Figyelemmel követik a hivatásos prostik árfolyamát és ahhoz igazítják a támogatás összegét vagy mondanak egy összeget aztán kapnak, amennyit kapnak, nekik mindegy? Mi van, ha olcsó Jánossal hozza össze őket a sors, akkor jelzik, többet szeretnének vagy egyszerűen lelépnek?
Nem gondolják, ha kérnek vagy mondanak egy összeget, akkor semmiben nem különböznek a prostiktól? Ráadásul még törvényt is sértenek?
Ha pedig nem mondanak összeget, nem kérnek, akkor miként megy ez? A pasi leteszi a pénzt és elfelejtkezik róla, ők pedig elveszik, mintha a közértre kapták volna?
40-es,s 51-es nő,hölgy!
Én 45-éves szingli pasi vagyok,s ez engem is érdekelne,hiszen ugyanígy vagyok én is...
Ha van kedvetek,nyugodtan írhattok nekem privátban!
Bocsánat,hogy pasiként hozzá mertem szólni.
Te nagyon összekevered a dolgokat..
Meglátom Bélát. Megtetszik az öltözködése, a megjelenése, az arckaraktere, a testalkata. Nincs senkinek a homlokára írva a kora, nem tudom hány éves. Általában a jól szituált férfiak néznek ki jól/fiatalosan, hiszen van rá lehetőségük (ruha, táplálkozás, sport, kényelmes élet). Én gondolom Béla 40 éves, kiderül 47. Oké, kinek probléma? :)
Ha Bélának is megtetszem elhív valahova. Egy 47 éves férfi vélhetően nem a sarki gyrososba fog elhívni, felajánlom hogy fizetem a részem, nem kéri. Következő alkalommal is elmegyünk valahova, felajánlom, hogy fizetem a részem, azt mondja rendben a bort engedi, a vacsorát nem.. vagyis úriember.
Ha ünnep van, akkor nem a dm-be szalad be egy tusfürdő-testápoló csomagért, hanem meglep egy Chanel parfümmel.
Ha neki van szülinapja, meglepem egy órával, ami mondjuk nem olyan drága mint a parfüm, de mégis.
Pénz letétele nem történik.
58-nak igaza van.
Egyre több pasi gondolkodik úgy, hogy mikor-mi-mennyi.
Valahogy eltűnt az önzetlen örömszerzés élmény iránti igény belőlük.
Én egész életemben a lányokat, nőket "szépítgetve" (persze magamnak, hogy a látvány is vonzzon) álltam hozzá bármilyen kapcsolathoz. És igen, volt, hogy kifizettem gáz, villany, telefonszámlákat. Na és ? Ettől még nem lesz prosti valaki, ha megkér rá.
De sztem amiért mindegyik lány nő kedvelt és szeretett velem szeretkezni, az talán azért volt, mert utána nem akartam őket kisajátítani soha, meg ellenőrizgetni, számonkérni hol volt. Volt olyan nő, aki eltűnt 3-4 hónapra, aztán jött vissza, mondván nagyon magasra raktam a lécet gyengédség-érzékiségben. Azt hiszi sok férfi, hogy ha egy csaj lefekszik vele, jogot formál a számonkérésre, meg meghatározná, hogy mikor kivel hova mehet stb., tudom kicsit sarkítottam de gondolom átmegy a lényeg.
Szóval, igen, lehet anyagi alapon kellemes kölcsönösen élvezetes egy összejárós kapcsolat.
Ja, 56F vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!