Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg van olyan fiatal (nem hivatásos prostituált) lány, aki anyagi támogatásért lefekszik idősebb (40-es, 50-es) pasival. Ennyire kell neki a pénz? Egyáltalán, mennyi az az összeg, amiért már "megéri" elmenni vele?
Figyelt kérdés
Olyan lányok válaszait várom, akik érdemben hozzá tudnak szólni! Ha csak trollkodni akarsz vagy okoskodni, esetleg "fullban nyomni a kretént" ne fáradj feleslegesen!2023. dec. 7. 21:49
11/59 anonim válasza:
Kérdezö! Te valami kisfiu vagy, hogy a 40-es 50-es férfiakrol azt hiszed ök már kriptaszökevények? Vagy csak az irigység beszél belöled?
12/59 anonim válasza:
Ilyen lányok válaszát én is várom, de privátban.
13/59 anonim válasza:
Nagyon sok ilyen lány van, van aki konkrét dolgot akar venni és azért szexel pénzért, van aki folyamatos támogatást akar.
14/59 anonim válasza:
En hamarabb találok pénz nélkül fiatal lányokat mint pénzért 16-17 évesen a legtöbb csajnak nem a pénz számít hanem hogy foglalkozzanak velük :)
15/59 anonim válasza:
Csak itt most azokról a lányokról van szó akiknek pénz kell...
16/59 anonim válasza:
Aki pénzért kufircol annak a pénz kell, töcskölni fog - a pénzért. Abból sok (amennyit elvárnak a prostik, bocsánat sugarbabyk) meg nem a 20 éves pályakezdôknek van, hanem a 40-50-es vállalkozóknak, orvosoknak, menô ügyvédeknek stb.
Ilyen egyszerû a képlet, a kereslet-kinálat így találja meg egymást.
17/59 anonim válasza:
Én ismerek sok modellt, a lányok 95 százaléka ilyen
Van még kérdés?
18/59 anonim válasza:
Én úgy tapasztaltam, vannak sokan. Én pont nem őket keresem, hanem szexmentes dolog miatt találkoztam pár alkalommal egy-egy lánnyal. Ilyen lányokat már nehezebb találni.
19/59 anonim válasza:
Sziasztok! Vannak itt hasonló lanyok?
20/59 anonim válasza:
Én 54-es (nőtlen) pasiként 14 éve csak ilyen lányokkal vagyok. Hosszabb-rövidebb ideig, de csakis a kultúráltabb-max.kedvességgel megáldottakkal.
5-7 évvel ezelőtt könnyű volt ilyeneket találni. Ma sajna egyre nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!