Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg van olyan fiatal (nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg van olyan fiatal (nem hivatásos prostituált) lány, aki anyagi támogatásért lefekszik idősebb (40-es, 50-es) pasival. Ennyire kell neki a pénz? Egyáltalán, mennyi az az összeg, amiért már "megéri" elmenni vele?

Figyelt kérdés
Olyan lányok válaszait várom, akik érdemben hozzá tudnak szólni! Ha csak trollkodni akarsz vagy okoskodni, esetleg "fullban nyomni a kretént" ne fáradj feleslegesen!

2023. dec. 7. 21:49
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
46%

40 tökéletesen írta le.

Nekem volt egy lány 18é en ismerkedtünk össze, én 45 voltam. 6 évig jártunk össze. Közben volt 3 korabeli pasija, mindhárommal nem bírta tovább 2-3 hónapnál. Ilyenkor persze nem találkozgattunk. És mindíg a mentalitásukkal, önzőségükkel és gondolkodásukkal volt a baj. Aztán persze mi folytattuk. :-)

júl. 22. 17:00
 42/59 anonim ***** válasza:
18%

"engem tavaly 18 èves akart felszedni a teremben edzès közben ! 44f"

Persze-persze... nyomika! Azt te csak képzelted! 44 évesen tudnod kellene már hogy ez max egy flört volt!

júl. 23. 08:05
 43/59 anonim ***** válasza:
0%
42. Így van! "Füles mackó mond most nektek szép meséket gyerekek" :)
júl. 24. 09:34
 44/59 anonim ***** válasza:
26%
Áldás nőnek születni,bezzeg egy pasinak soha nem fognak fizetni a szexért.
júl. 24. 12:08
 45/59 anonim ***** válasza:
53%
43 Te mindenhol a fülesmackós szöveged nyomatod? Már másodszor olvasni is unalmas, szóval találj ki mást. Még mindig nézed az esti mesét?
júl. 24. 12:47
 46/59 anonim ***** válasza:
0%
45. Te meg mindenhol az álmaiddal és meséidel hülyíted itt a nagyérdeműt Mr. Andersen?
júl. 24. 12:51
 47/59 anonim ***** válasza:
53%

46. Ha nem akarod, ne hidd el. De már 10 éve is ment ez a "mese" téma gyakorin, szóval már unalmas.

Meg mi az a mindenhol? És milyen álmaimról beszélsz? És most muszáj itt miattad átmenni offba? ez legalább annyira zavaró, mint ha valaki trollkodik. Nem ezt akarják sok hozzászóláson keresztül olvasni a látogatók, hogy Micimackó meg Andersen. Háynszor írod még ide?

júl. 24. 12:55
 48/59 kornel1980 ***** válasza:
Menjetek fel bármely társkeresőre, a richlove pl tökéltes táptalaj erre, tele van ilyen lányokkal. Jól le húznak bárkit. Sajnos nem vicc, tényleg ez a helyzet.
aug. 9. 23:36
 49/59 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyen nő van.vnem is gondolnátok. Hivatalos prosti vagy csak könnyűvérű, aranyásó....

Apám is levarrt egy éve kb egy huszas csajt. Aztán ennyi.

Nem kell itt peostinak lenni hozzá, hogy olyan pasi dugja meg akinaz apja lehetne simán.

aug. 29. 07:35
 50/59 anonim ***** válasza:
Tényleg van. De én nem ismerek ilyet.
aug. 29. 08:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!