Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal srácok idősebb férfiaknak tettetek ezt azt támogatásért? Hány évesen? Megérte?
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 17:31
1/12 anonim válasza:
Csak símogatta a popsómat,
10évvel ezelőtt, hetente 5000ft ért, más nem volt.
3/12 anonim válasza:
16, nem nagyon tetszett de a pénz jól jött.
4/12 anonim válasza:
17 voltam,legtöbbször csak simogatott, párszor a farkam kiverte!
Azért fizetett nem keveset,hogy fogjam be a számat!
5/12 A kérdező kommentje:
Vagytok még srácok?
2023. febr. 5. 11:57
7/12 anonim válasza:
Engem nagyon izgatott volna egy ilyen szitu. Sajnos lehet már idős vagyok hozzá… 26
8/12 anonim válasza:
14 evesen a szomszed oreg verte ki szinte minden nap suli utan.
1000/alkalom.
Hetvegere jol jott a love.
O semmi mast nem akart.
Csak kiverte mellettem maganak.
De kesobb megkivantam en is a farkat aztan jott a tobbi de mar nem penzert.
De attol fuggetlen jol ellatott anyagilag 18 eves koromig.
Utanna lett csajom.
9/12 A kérdező kommentje:
Kazincbarcika környékén valaki?
2023. febr. 12. 15:13
10/12 anonim válasza:
Tiniként volt, hogy hagytam, hogy leszopjanak pénzért de annyira nem voltak öregek. Sőt. 25-40 közötti pasikkal voltam, ami nem öreg szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!