Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok volt vagy van olyan aki vmi okból bevállalta tizenéveyen,hogy idősebb negyvenes pasit,pasikat elégített ki támogatásért?
Ezért kár ilyet írni,mint az 1-es.Sok mindenre rákényszerülhet valaki,és nem mindenki lop, vagy rabol.
Ma is van ilyen "üzlet", ez teljesen nyilvánvaló, mert van aki fizet és van, aki pedig "szolgáltat".
Minden téren,mert ez hetero embereknél is van, illetve nős férfiak is igénybe vesznek srácokat.
6-os: "Ezért kár ilyet írni,mint az 1-es."
Pontosan melyik része nem igaz vagy nem pontos annak, amit írtam?
Nem ítélkeztem, csak tényeket állapítottam meg.
4-es: "2-3 ezret" :DDDD
Mondjuk ha euró, akkor nem szóltam.
Nem az vagyok, akinek írtad, de te egy 18-20 éves fiatalt akarsz, akinek biztos, hogy semmi nemibetegsége nincs (valószínűleg alig pár fiúval, ha volt együtt), és ez szerinted kevesebbet ér, mint egy repedtsarkú, akár 40+-os, aki lehet, hogy a héten a 60., ki tudja, milyen kuncsaftján van túl...
Na, szép...
"a Gubacsin 5 ért szopnak a lányok"
Köszi, de inkább nem. Fúj.
Ha fiatal srácok (vagy lányok) 2-3-ért leszopnának, akkor soha többet nem kellene kivernem, lol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!