Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kezdtem el vonzódni az idősebb férfiakhoz?
Milyen poreszt nézel mostansàg?
Ilyen témàjúakat?
#4 vannak, akiknél zavaró lehet, nálam speciel nem. Kijövök a fiatalabbakkal, de egy nyitott, fiatalos 50essel jobban érzem magam. Egyedül a kereset dolog zavar ugye. Dolgozok, de csak diákmunkában, még előttem az egyetem. Nyilván nem tudok annyi mindent kifizetni stb és zavar, hogy ebben nem vagyunk egyenlőek. Nem sugar daddyt akarok, hanem normális férfit :)
3as voltam
Ez mind rendben van,de az nem,hogy ha mi 40+ osok írjuk ki,akkor elhordanak mindennek minket.Mármint,ha fiatabbakkal jövunk ki jobban...
Viszont az is igaz, a kor egy szám. De tenni is kell egy ismeretségért, nem csak a vágyak szintjén megélni.
Értelmes fiatalabbal beszéltem már itt is,de találkozás sosem jött össze,még csak egy beszélgetés,vagy séta erejéig sem, mert eltűnnek előtte, vagy csak nem írnak többet.
Engem egyébként sosem érdekelt,ki mit dolgozik, mennyit keres, hanem az,hogy értelmesen viselkedjen és kulturáltan.
Mert nem szexre ismerkednék fiatalabbal,hanem barátkozásra. De nem könnyű...
#7, 3as és 5ös vagyok. Ezekben igazad van teljes mértékben, de mindezeknek okai is vannak.
Volt olyan hogy én is ghostingoltam, de az csak azért volt, mert a csávó elég creepy volt és jobbnak láttam így a tudtára hozni, hogy itt vége az ismerkedésnek. Úgy általában én azt tapasztalom, hogy a férfiak egy része egy ponton kezd ijesztő lenni. Nem mindenki, tisztelet a kivételnek, a normálisakkal pl azonnal felhívtuk egymást, nem csak írogattunk, illetve randiztunk is utána. De vannak olyan fazonok, akiktől rendesen feláll a szőr a hátamon, és mivel ezt tapasztaltam gyakrabban, már alapból gyanakvóbb lettem.
Aztán ott van az is, hogy aki rendes és úgy is néz ki, olyan a kisugárzása, hogy legszívesebben már térdre vetném magam, az FIX hogy házas. Nincs vagy-vagy, házas és kész. Talán másoknak ezzel nincs bajuk, nekem van és köszönöm, nem leszek megcsalásban partner :)
A másik probléma pedig a szülők, már ha tinivel kezdesz. A legtöbb szülő, valljuk be, nem az a felvilágosult gondolkodású egyén, vagy ha az is, a saját lánya/fia esetében kivételt tesz. Engem felhívott a tanárom telón, hogy akkor mikor indulunk a DÖK gyűlésre és ezután napokig ferde szemmel néztek rá, engem meg cseszegettek, pedig szerencsétlen tanár csak a munkáját végezte. A szülők a széltől is óvnak minket, befolyásolható fiatalokat, akik meg persze lázadnak, hogy ne lázadnának, hisz ez a dolguk. Eddig is ott volt a vágy az idősebb férfiak iránt, de nem léptünk semmit. Ám most felébredt bennünk a démon, ami cselekvésre sarkall, az elnyomott vágyak szinte kirobbannak belőlünk. Tenni akarunk valamit, és úgy amblokk, mindenestül akarjuk az idős férfit, az intellektusát, a külsejét, a tapasztalatait, mindent; csakhogy ebben megakadályoz minket az eddig belénk sulykolt ige: csak azt tedd, amit minden további nélkül, bárki előtt tudnál vállalni. Így két tűz közé szorulunk. Ez persze a férfiakat azonnal lázba hozza, a jókislány, aki valójában nem is annyira jókislány, a valóságban viszont ezek a lányok, köztük én is, küzdenek, viaskodnak az érzéseikkel, fogalmuk sincs, mit tegyenek és hiába akarják a férfit, fontosabb lesz nekik, hogy a család ne essen szét. Hisz gondolj bele, a férfivel való kapcsolata még rendkívül képlékeny. Mi van, ha lelép? Felcsinál és itthagy? Megcsal? Előbújik egy olyan oldala, amiről nem tudok? Kevés leszek neki...?
Ezért inkább visszalépnek. Akarják ők, persze hogy akarják, de fontosabb aput és anyut mosolyogni látni.
De persze ez csak azokra vonatkozik, akiknek gerince is van. Amelyik lánynak/fiúnak nincs, arra ezek már nem érvényesek, azok szimplán csak kényelmesek, éretlenek. Ők bele se gondolnak semmibe, nem a férfi személyisége érdekli őket igazán, hanem hadd ne mondjam, mi. Ezeket ne is sajnáld. Hadd váljanak felnőtté, hadd érjenek kicsit, talán utána majd képesek lesznek úgy kezelni a kapcsolataikat, ahogy kell.
Számít hogy miért? Nem hinném...
Mindenki olyannal szexel vagy él kapcsolatban, akihez vonzódik. Ennyi.
Én középkorú férfiként ma már a fiatalokhoz vonzódom szexuálisan. Nem keresem az okát, ez van.
Éld az életed, élvezd úgy, ahogy neked jó. Amíg tart, addig legyen jó.
Mindig fiatal barátom volt,velük jöttem ki jól.
Fiatalos ötvenesként remélem, lesz még módomban olyan fiatal értelmes emberkével barátkozni,összejönni,akivel jól megvagyunk,kiegészítjük egymást.
F/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!