Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csaltátok már meg a párotok?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért? Mennyi az esélye őszintén, hogy ha lesz barátnőm akkor engem is megfog csalni?:D Előre félek, sajnos. Nem hallottam túl jókat...2023. dec. 5. 08:36
1/11 anonim válasza:
Sajnos engem is megcsalt, pedig nem is gondoltam volna róla, szóval szerintem nagy rá az esély. Ráadásul az exével csalt meg, akit azelőtt el is hordott sokmindennek.
2/11 A kérdező kommentje:
azért nem vagy a valószínűség számítás nagymestere, utolsó... :D
Első, mennyi idő után csalt meg és hogy derült ki? Hány partnered volt és mennyi csalt meg?
2023. dec. 5. 08:48
3/11 anonim válasza:
2 kapcsolatom volt, mindkettő az exével csalt meg. Az első mondjuk nagyon rövid volt, a második hosszabb és az mélyebb nyomot hagyott
4/11 A kérdező kommentje:
és gondolom pasi vagy. hát akkor 2/2, az azért nem jó arány. hogyan tetted magad túl rajta? te nem csaltad meg őket?
2023. dec. 5. 08:52
5/11 A kérdező kommentje:
mi volt az indokuk egyébként?
2023. dec. 5. 08:52
6/11 anonim válasza:
Igen, az vagyok. Az első indokát nem tudom. A másodiknak random emailben kezdett írogatni az exe, mert mindenhonnan le volt tiltva, aztán valahogy elkezdte elcsábítani, később már messengeren beszélgettek, majd lefeküdtek, aztán hónapokig össze jártak szexelni utánam.
7/11 anonim válasza:
Jgen. Olyan szituaciokban ami 100% hogy sose fog kiderülni.
Leginkabb izgalom miatt.
8/11 anonim válasza:
Férfiként válaszolok.
Tudomásom szerint az öt eddigi komoly kapcsolatból egyszer csalt meg a párom, még az első barátnőm....
Az pedig, hogy téged meg fog e csalni egy majdani nő??? Nos, ennek megválaszolása csak varázslat segítségével lehetséges...🤔
9/11 anonim válasza:
Ezt előre nem tudhatod. 4 sokéves kapcsolatom volt, biztosan tudom, hogy ezekből 1x csaltak meg, de azt is a kapcsolatunk vége felé, úgy, hogy én már hamarabb megcsaltam. Akkor kb 25% az esély. :D
10/11 anonim válasza:
Nem, soha. Ha szeretem, és jó a kapcsolat, jó a szex, akkor nem vágyom másra, meg nem aláznám meg ezzel. Ha meg nem jó valami, inkább szakítok, van gerincem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!