Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen érzés volt mikor először csaltátok meg a párotok, és milyen érzés volt utána?
Vigasztalás miatt volt szeretőm mert a parom folyamat csajozott és folyamat éltem rettegésben vele, mikor hagy el, nem nyujtott érzelmi biztonságot.
A szerető erre volt, aki pátyolgat velem aludt ölelget dédelget, igy ebből ment a szex is mert valahogy összetartozik. Kb szeretkezés volt.
Pótlék érzésem volt mindig.
Amire szükségem lenne a barátomtól, azt más adja meg. Mint amikor a két srác kiegészíti egymást. Es ketten adnak ki egy pasit.
Ez amugy is gyakori nálam.
Volt már online szerelmem is akivel egyutt keltünk ettünk aludtunk millio videocset és ömlengés mellette meg kellett egy akitol szexet is kapok.
Valahol olvastam ennek a pszichologiájárol sajnis nem rémlik.
De gyakori hogy egy pasi egymaga nem képes egy teljes embert/egy teljes férfit nyujtani egy kapcsolatban.
4# a szerelemről párkapcsolatrol valszeg gőzöd nincs. De jellemzoen abban 1 nő es 1 férfi van és szeretik egymást és hűek.
Szerelem+szex egyszerre egy emberrel.
Az a pasi aki nem szivbol van kapcsolatban, csak fix p.nci miatt, az félember.
Az a pasi aki szeret, de nem nyújt szexet, az is félember.
Igy matematikailag is 2 félember 1 ember.
Amelyik pasi képes arra, hogy teljes ember legyen és hű, annak a pasinak én is teljes ember vagyok a kapcsolatban és hű. A többinek pedig nem.
Privre:igen kb
Valahol ez fent van a neten is ill ennek psgichologiája hogy az emberek miert keresnek pótlekokat, ahelyett hogy cserelgetnék a partnereiket, inkább kiegészítik azt. De sajnos azt sem tudom hogyan keressek erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!