Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők, vezettek nyilvántartást hány pasival feküdtetek le?Le mernétek névtelenül írni a számokat?Hányat vallotok be ha a párotok és valaki rákérdez?Hányat csaltatok meg ebből, és mennyi volt ebből a többes, pasival persze.Írjatok életkort is.
2 pasim volt. A mostanival volt harmas szex. Egyiket sem csaltam meg es tervben sincs.
19
42 pasi, ebből egy sem volt megcsalás. Nincs mit titkolnom..Ebből nem volt 2f1l többes.
45/n
200 biztos volt, 100t vallok be
34L
Eddig 5 pasival voltam. Eleve későn kezdtem a nemi életet, meg amúgy is lusta vagyok pasizni, inkább masztizok egyedül akár évekig, ezért ilyen alacsony ez a szám. Őszintén szólva vibrátorom több volt, mint pasim :)
23N
Én 4 pasival voltam összesen, bevallom és felvállalom mindet. Soha senkit nem csaltam meg, ellenben engem többször is. Nem voltam hármasban és nem is akarok.
24
3 komoly és vagy 200+ laza. A komolyakat nem csaltam.meg, a lazán indulót szinte mindet.
Csak 2l1f felállásban voltam a baràtnőm kedvéért. Csak a komolyat mondom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!