Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők, vezettek nyilvántartást hány pasival feküdtetek le?Le mernétek névtelenül írni a számokat?Hányat vallotok be ha a párotok és valaki rákérdez?Hányat csaltatok meg ebből, és mennyi volt ebből a többes, pasival persze.Írjatok életkort is.
30 felett kb. Ebből volt komolyabb és egy éjszakás is. Volt akit megcsaltam, és engem is csaltak meg. Konkrétan többes nem volt csak párcserés. Hatot szoktam bevallani.
39/N
Nem kérek privit!
4 komoly kapcsolatom volt, ezen kívül még 2 férfival feküdtem össze, ebből az egyik megcsalás volt. Volt még egy, akivel csak orál volt. Többes nem volt.
29N
3 kapcsolat.
Ex, ex, férjem.
Csak a férjemmel feküdtem le.
5 pasival kapcsolatban, mindegyik mellett szexeltem másokkal is titokban. Talán olyan 80-90 körül az alkalmi. Többes kb. 10-12 - szer 2F1L felállásban, hatszor 3F1L,négyszer 5F1L felállásban.Csak orális szex legénybúcsún 12F1L.
Az 5 kapcsolatot és 4 alkalmat szoktam bevallani, ha úgy látom nyitott pasi, akkor a 2F1L szexet is elmondom, hogy volt kétszer 🙊
21L
1 volt és nem csaltam meg. Bárkinek be is vallanám, mert büszke vagyok erre a kis számra!:)
21
6 pasival kapcsolatban, kb. 70 körül alkami. Többes két pasival eddig nyolcszor, 2 lány 4 pasi verzióban egyszer, 3 lány 1 pasi verzióban egyszer.
A 6 kapcsolatot, 10 alkamit kb.
Jelenlegi pasim a többesekről is tud, egy barátjával szoktuk hármasban csinálni.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!