Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy dolog ha egy lány egy férfinek "ajándékozza" a szüzességét? Jelent ez valami különleges dolgot a mai világban?
Úgy hogy éveken keresztül szexelhet hüvelyi behatolás nélkül egy lány hogy a szüzessége megmarad, úgy hogy közben minden más nyílásában elveszti azt.
Fordítva egy fiúnál egyáltalán nem egy nagy becsben tartott dolog ez.
#8 szerintem te tök másról beszélsz. Egyrészt, hidd el addigra én már bőven tehernek éltem meg (holott tudtam, hogy valóban nem változtat semmin). Már amikor egyetemre mentem 18 évesen, gólyatáborban is cikinek éreztem (nyilván senki se kérdezte csak én tudtam) és biztos voltam benne, hogy én vagyok az egyetlen szűz csaj. Pedig nem vagyok se félénk, se gátlásos csak így alakult. Na mindegy is. Szóval nem mondom, hogy nem játszott benne szerepet hogy nem vártam azért tovább a szerelemre. De nem azért tettem, hogy "jaj essek már túl rajta", vele (akivel történt) minden porcikámmal akartam.
Pláne, hogy sokan igenis azt gondolják az emberről néha (ha lány is), hogy tuti defektes ha nem tudom 20 felett szűz. Senki se ettől defektes pedig.
Amit írsz abban van igazság egyébként, de hozzá kell tenni, hogy nem lehet mindig mindenben egyenlően tekinteni a két nemre. És itt nem a fizetésekre, vagy egy kapcsolaton belüli dinamikára gondolok, mert az tök szép és alap, hogy egyelően tiszteljük egymást és társai (ill. jó lenne ha mindenkinek alap lenne), de biológiailag azért a nők és a férfiak máshogy vannak programozva.
A nők sokszor (tudat alatt) a biztonságot keresik egy társban, egy férfiben fizikailag is (pl.: ezért is vonzóak az izmos, magas pasik, széles vállak, mert ezt jelzi valahol), a védelmezőt, akire felnézhetnek, aki gondoskodik róluk ilyen értelemben. És ehhez sokszor társul az ész, a sok/több tapasztalat (szexben is akár). Egy férfi pedig ugyanígy vágyik a gondoskodásra és védelemre de inkább lelki szempontból. Hogy a nő felnézzen rá, de ő is felnézhessen, gondoskodjon róla, kedveskedjen neki, mosolyogjon rá, stb. A férfiakat alapból nem izgatja a tudat, hogy egy nőt hány pasas dugott meg, sőt inkább taszítja őket, ha az a szám akár csak egy picivel magasabb is.
Ezeket nem én találom ki, evolúciós dolgok és tök sok pszichológus és kutató, szakértő beszél ezekről és foglalkozik a témákkal. De szerintem jól demonstrálja, hogy miért tekintünk társadalmilag (nem mondom, hogy jogosan) másként a férfi és női szüzességre másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!