Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már extrém helyen/helyzetben? Ha igen, hol/hogyan? (Kort+nemet is írjatok légyszi!)
Figyelt kérdés
Sztorit is írhattok akár, a számotokra legemlékezetesebbről!
Olyan is hozzászólhat bátran, akinek még nem volt része ilyesmiben, de izgatja a fantáziáját! ;)
#szex #Extrém helyen, helyzetben #Hálószobán kívül #Rizikós helyen #Különleges helyen #Izgalmas helyen
2023. szept. 25. 12:53
A kérdező szavazást indított:
Igen, és nagyon élveztem!
Igen, de nem volt nagy szám...
Nem, de izgat a gondolat hogy kipróbáljam!
Nem, soha nem szexelnék a hálószobán kívül!
30 szavazat
1/10 anonim válasza:
igen.
erkélyen, alattunk az utca, szembe ház azonos magasságig, stb.
erdőben, turista út mellett, a lány teljesen meztelen a csomagtartóban ;)
45/F
2/10 anonim válasza:
Igen. Strandon, szórakozóhely melletti vízparton, üdülő teraszán, utcafronti erkélyen. 41F
3/10 anonim válasza:
Siófok kikötő parkoló, délelőtt 11, tele lőttem a csaj száját. Vác vasútállomás szintén
4/10 anonim válasza:
Erdő, mező, strand, kirándulóhely, vonat, park stb. stb. had ne soroljam már fel :)
5/10 anonim válasza:
Balatonban, a többi fürdőző között, a strand mosdójában.
Autóban egy parkolóban.
Verte a farkam a párom, miközben kocsikáztunk budapesten este!
34/F
6/10 anonim válasza:
Volt már jó pár. Erkély terasz kert erdő, medence, tó tópart, kocsi, vonat, busz, próbafülke, lépcsőház, lift stb. 26n
7/10 anonim válasza:
20éve volt egy Calibrám körbe lesötétítve. Megálltunk belvárosba járókelők közt, szélvédőre ezüst naptakaró és indult az édes hármas akkori barátnőmmel, és barátnőjével. Ugyanezekkel a csajokkal vonyarci strand kánikula 100fürdőző két csajt ujjaztam a víz alatt. Nagyon sok helyen szexeltünk, olyan volt mintha 2csajom lett volna,állandóan eggyütt lógtunk. Baromi jó korszaka volt az életemnek, azóta se tudok kialakítani olyan jó 3ast.
8/10 anonim válasza:
Az erdőt-mezőt-vízpartot nem mondanám extrémnek, de ilyen helyeken igen.
9/10 anonim válasza:
moziban kiverte a csaj az első randin.
ezt akkor egész extrémnek tartottam, de lehet nem annyira az.
ami viszont tényleg extrém volt, erdőben szexeltünk, úgy hogy a barátnőmet odakötöztem meztelenül egy fához.
10/10 Rex Hunter válasza:
Egy erdei út mellett este buli után, ahol autók is járnak és megláthattak volna. Elhagyott uszályhajó Komáromban. Földalatti üreg Pécs közelében. Parkban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!