Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan nagy dolog ha egy lány egy férfinek "ajándékozza" a szüzességét? Jelent ez valami különleges dolgot a mai világban?
Úgy hogy éveken keresztül szexelhet hüvelyi behatolás nélkül egy lány hogy a szüzessége megmarad, úgy hogy közben minden más nyílásában elveszti azt.
Fordítva egy fiúnál egyáltalán nem egy nagy becsben tartott dolog ez.
Van, aki érti: a szeretkezésben magadat adod a másiknak, s az együttlét célja, hogy a másik gyönyört kapjon.
Hány embernek adod magad?
A többi kefél.
45/F
Én sose tartottam nagy dolognak. Tiniként se, bár akkor azért álmodoztam arról, hogy majd az első fiúmmal nagy szerelemben történik meg. Nem így lett, nem volt tiniszerelmem. Később meg sok más dolog bezavart a párkeresésbe.
23 voltam amikor elvesztettem végül, érett fejjel, sokkal magabiztosabban (mármint jóval magabiztosabb lettem addigra) egy nagyon-nagyon vonzó, okos, normális, figyelmes pasival egyéjszakásban. Előtte már kavartunk párszor, társaságból ismertem (igaz csak egy kicsit). Nem bántam meg. Vele volt minden szexuális dolgom elsőre (kivéve a csókot persze, azon már bőven túl voltam). Tudtam, hogy ettől se jobb, se rosszabb nem leszek, nem befolyásol semmit a személyiségemben, letisztáztuk már jóval előtte, hogy ez az ami, nem is akartam többet. Tudtam, hogy eddig se voltam r@banc és ezután se leszek és tkp. jó élményként maradt meg. Ráadásul baromi jó kémia volt köztünk, azóta se volt olyan jó senkivel. Semmit nem számít a szüzesség, még állapotnak se mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!