Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg olyan nagy dolog ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan nagy dolog ha egy lány egy férfinek "ajándékozza" a szüzességét? Jelent ez valami különleges dolgot a mai világban?

Figyelt kérdés

Úgy hogy éveken keresztül szexelhet hüvelyi behatolás nélkül egy lány hogy a szüzessége megmarad, úgy hogy közben minden más nyílásában elveszti azt.

Fordítva egy fiúnál egyáltalán nem egy nagy becsben tartott dolog ez.

2023. nov. 28. 11:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Van, aki érti: a szeretkezésben magadat adod a másiknak, s az együttlét célja, hogy a másik gyönyört kapjon.

Hány embernek adod magad?

A többi kefél.

45/F

2023. nov. 28. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Én szűz vagyok 30 éves férfiként, úgyse fogjátok elhinni , de lett volna esélyem csak sok éve nagyra tartok egy lányt és nem mással akarok szexelni.
2023. nov. 28. 11:51
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Fizetnék is érte...de manapság, mikor a legtöbbet már 12-13 évesen baxák, mire legális korba érnek, már nekem nem jut ilyen. :( 15+-tól felfelé már alig van szűz.
2023. nov. 28. 11:52
 4/12 anonim ***** válasza:
23%
ha évek óta nem hagyta, hogy elkapd, akkor sosem fogja. nem kelesz neki. ne légy simps továbbra is. pont ez a viselkedés szárítja ki a p..cát. légy férfi, és ne egy papucs
2023. nov. 28. 11:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az. Én becsülném emiatt.
2023. nov. 28. 11:58
 6/12 anonim ***** válasza:
49%
Igen, jelent. A "mai világban" is. A fiuknál pontosan forditott a helyzet. Nekik (Minden hülye szofordulat ellenére!) nincs szüzességük. Ök nem veszitenek el semmit az elsö szexnél. Legfeljebb többé nem lehet mondani rájuk, olyan béna pötsök, hogy még egy lányt sem tudtak befüzni.
2023. nov. 28. 12:14
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

Én sose tartottam nagy dolognak. Tiniként se, bár akkor azért álmodoztam arról, hogy majd az első fiúmmal nagy szerelemben történik meg. Nem így lett, nem volt tiniszerelmem. Később meg sok más dolog bezavart a párkeresésbe.

23 voltam amikor elvesztettem végül, érett fejjel, sokkal magabiztosabban (mármint jóval magabiztosabb lettem addigra) egy nagyon-nagyon vonzó, okos, normális, figyelmes pasival egyéjszakásban. Előtte már kavartunk párszor, társaságból ismertem (igaz csak egy kicsit). Nem bántam meg. Vele volt minden szexuális dolgom elsőre (kivéve a csókot persze, azon már bőven túl voltam). Tudtam, hogy ettől se jobb, se rosszabb nem leszek, nem befolyásol semmit a személyiségemben, letisztáztuk már jóval előtte, hogy ez az ami, nem is akartam többet. Tudtam, hogy eddig se voltam r@banc és ezután se leszek és tkp. jó élményként maradt meg. Ráadásul baromi jó kémia volt köztünk, azóta se volt olyan jó senkivel. Semmit nem számít a szüzesség, még állapotnak se mondanám.

2023. nov. 28. 12:36
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
#7 semmit ha csaj vagy, akkor még érték is. de egy 30 szűz pasi senkinek se kell. te se szívesen vennéd el, még komolyban sem. nem hogy egy éjszakásban. egy nő se venné el, egy alkalmiban, egy 30 éves szüzességét sem. előbb fagy be a pokol. első randin felhozná a 30 pasi nem akarok komolyat, de azért elvehetnéd a szüzességemet. úgy rohanna minden nő. talán a nem vonzó nők, és ha velük szembe egy vonzó pasi lenne. bele mennének. de minden más forgatókönyvben. főleg ha szexi nőről beszélünk, aki válogathat
2023. nov. 28. 12:51
 9/12 A kérdező kommentje:
7. kösz, így lányoktól azért hitelesebb ha válaszolnak.
2023. nov. 28. 13:12
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 voltam és lány.:)
2023. nov. 28. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!