Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt olyan szexetek, amelyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan szexetek, amelyet életetek legjobbjának tudtok nevezni? Ha igen, mitől volt olyan különleges, hogy kiérdemelje ezt?

Figyelt kérdés

2023. szept. 9. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

A helyszín érdekes volt, a partner pedig különleges .

Szex pedig csodás (első volt)

2023. szept. 9. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Nejemmel volt egy alkalom, amikor filmbe illő módon olyan szenvedély lobbant lángra egymás iránt, hogy megszűnt létezni minden körülöttük, és nem számított semmi csak a másik élvezete. Olyan szenvedélyes volt, hogy azt azóta sem sikerült megismételni...

A pontot az "i"-re pedig az tette fel, hogy teljesen egyszerre élveztünk el mindketten.

F

2023. szept. 9. 21:55
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Éjszaka a kocsi hátsóülésén lerendezett a pasim, miközben a batátnőm vezetett az M3 pályán.
2023. szept. 9. 22:53
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Igen

Volt

Annyi elég hogy odafigyelt rám h nekem jó legyen

2023. szept. 9. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:
93%

Régen fent voltam egy szextárskeresőn. Sokáig nem kaptam senkitől se választ a leveleimre -csak pár évvel később esett le a tantusz, hogy azért, mert túl őszinte(méretekről, háttérről, stb.) és romantikus(baratnős-érzelmes szexet kerestem) volt mind a profilom, mind a leveleim, nem pedig a szokásos rosszfiús-macsós.

Aztán egyszer rám írt egy nő. Először azt hittem, hogy valaki szívat, mert nagyon titokzatos volt. Aztán a levelezés során derült ki, hogy őt pont ez fogta meg, mert az élettársa stabil hátteret biztosít neki, de igazi nagylegény, emellett érzéketlen és figyelmetlen az ágyban. Ő pedig hiányolja ezt. Találkoztunk egy benzinkúton és leesett az állam, mert egy nálam pár évvel idősebb, magas, rendkívül dekoratív hölgy jelent meg. Pesszimista vagyok, de azt hittem, hogy egy bányarém lesz! Nem az volt. Megbeszéltünk még egy randit, amikor is elvittem a kis rejtekhelyemre. Ott egyből a számra tapadt és mohón csókolni kezdett. Pár perc után azt mondta, átmentem a vizsgán, mert aki jól csókol, az jó az ágyban is. Ledobta a ruháit, majd szólt, hogy ne csak a szám tátsam. Szó, mi szó, hatalmasat szeretkeztünk, ami alatt ő vagy 5-6-szor sorban elélvezett. Soha előtte és azóta sem tapasztaltam hasonlót. Fantasztikus élmény volt!

Azután sajnos nem lett folytatása. Nem válaszolt az e-mailemre telefonszámot pedig nem beszéltünk meg. Nem tudom, hogy mi lett vele, de nekem egy életreszóló élményt adott. (41F)

2023. szept. 9. 22:58
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Nemrég egy haverommal ketten dugtunk egy lányt. Volt minden, anál is. Nekem az volt a kedvencem amikor szendvicsben dugtuk a csajszit és én dugtam a popsiját. Az igazság az hogy keményen megdolgoztam és a végén beleélveztem, míg a haverom a szájába. Mindhárman élveztük nagyon de a lány nem kért még 1 menetet rögtön 😀
2023. szept. 9. 23:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy férfi, aki próbált velem megismerkedni de én nem szimpatizáltam vele mert illegális dolgokkal foglalkozott, balhés volt.

Tavaly nyáron odajött hozzám egy buliban, és ittasan úgy gondoltam miért ne beszélgethetnék vele.

Olyan kémia volt közöttünk amit sem előtte, sem azóta nem éreztem senkivel. Lefeküdtünk egymással és szó szerint a függője lettem. Felizgultam attól, hogy csak ránéztem. Ahogy ezeket a sorokat írom és visszagondolok rá hevesebben ver a szívem.

A legjobb az volt, amikor egy összeveszés miatt nem találkoztunk 1 hónapig. Amikor felmentem hozzá direkt makacskodtam, mintha nem akarnék tőle semmit már. Az erkélyen álltam és ő mögém állt szorosan. Már akkor alig bírtam magammal. Megfordultam, megcsókolt aztán felemelt és lerakott az ágyra. Izgattuk egymást, és abban a pillanatban hogy berakta hatalmasat élveztem. :) Utána sokáig szekált azzal hogy gyorstüzelő vagyok.

Ó, de hiányzik…

25N

2023. szept. 9. 23:43
 8/8 anonim ***** válasza:
96%
Évekkel ezelőtt volt egy szexkapcsolatom. Egyéjszakásként indult. Csak pár alkalommal találkoztunk.A srác értett a dologhoz. Hatalmasakat élveztem. Azóta sem tudott senki elvinni úgy a csúcsra, mint ő .
2023. szept. 10. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!