Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok, fiùk dugtatok màr motorhàztetőn, csomagtartòban, munkahelyen, erkèlyen, iskolàban, templomban, vonaton, plàzàban, hàztetőn, parkban, tòban, tengerben?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor ìrd le hogyan törtènt.#Különleges helyszìnek
2023. okt. 31. 15:08
1/14 anonim válasza:
Igen. Motorháztető, kocsi, munkahely, erkély, vonat, pláza, park, tenger. Hát hogy?
Elkapott a hév. Páromnak feláll a cerka, nekem nedves volt a nuni. És a farkinca becsúszott a nuniba. Természetesen úgy, hogy közszemérem sértést ne kövessünk el.
2/14 anonim válasza:
Én szexeltem már erkélyen , tó parton és parkban is , meg egyszer egy füves legelőn .
F.
3/14 anonim válasza:
És ez miért érdekel hogyan
Rankjött felszóltam be döltem megbaszott ennyi
5/14 anonim válasza:
nekem talán a termálvíz volt a legextrémebb bnomm akarta en meg nem mondtam nemet
6/14 anonim válasza:
Plaza tetején, Gellért hegyen, vonat állomáson, Margit szigeten, strandon. 26n
7/14 anonim válasza:
Motorháztető !Utána mentem a egyik haverom és ő vette észre a segg és a kéz lenyomatok ott maradtak a fekete színű gép háztetőn.Le is fotóztam:)
9/14 anonim válasza:
Szinte mindenhol a templomon kivül..
10/14 anonim válasza:
Autóban rendszeresen:) Motorháztetőn és platón is.😄 7 éve van alkalmi szexpartnerem, sokszor autóban tudunk szexelni. Eldugott helyeken de mégis izgalmas. Egyszer egy vadász előtt lebuktunk.😄
32L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!