Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok, fiùk dugtatok màr motorhàztetőn, csomagtartòban, munkahelyen, erkèlyen, iskolàban, templomban, vonaton, plàzàban, hàztetőn, parkban, tòban, tengerben?
motorhàztetőn, csomagtartòban (kisbusz rakterében), munkahelyen (iroda, istálló), iskolàban (egyetemen), parkban (kastélypark), tòban, tengerben igen. meg még ezeken kívül ezer másik nem szokványos helyen.
templomban még nem, csak templomromban.
imádjuk a különleges helyeket, és elég nagy étvágyunk van, nekem gyakran attól is folyik a levem ha csak rágondolok, a pasim cerkája pár másodperc alatt harcra kész, szóval minden adott a spontán akciókhoz.
Elhagyott uszályhajó belsejében Komáromban. A csajt discoban szedtem fel, kicsit be voltunk csiccsenttve. Útközben sokat beszélgettünk arról ki mit szeret és hogyan. Aztán szóba hoztam az extrém helyeket és feldobtam ott kikötött hajót. Éjjel 4 óra volt.
Aztán erdőszélen novemberi esőben és szélben. Szintén discoban találkoztam a csajjal. Hazafelé kísérve történt.
Egy földalatti üregben akkori exemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!