Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit lehet azzal kezdeni ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet azzal kezdeni ha túl szűk a hüvelyem?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok, de még mindig nagyon szűk és emiatt nagyon szenvedek, mert fáj a szex és nem tudom élvezni. Ezután már mindig fájni fog, kénytelen vagyok ebbe beletörődni?

Így a tágítás is fájdalmas lenne. (Már a 2 ujj is fáj)

2023. nov. 27. 20:22
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Tévedés, nem fenntartások nélkül feküdtem le neki, mert én nagyon nem akartam, szóval ne engem hibáztass, ő volt aki belém erőszakolta magát, miután rajta ültem, és nem azért ültem rajta h szexeljek vele, hanem azért h pusztán csúszkáljak a farkán. Én hiába magyaráztam h ne, egyszer csak belém rakta.

De utána meg is kapta tőlem a magáét. Utolsó esélyeket meg azért adtam neki mert hátha tudok belőle embert faragni. Nem tudtam. Meg azért mégse legyek egyedül. Te ezt nem értheted mert nem te voltál vele, de kiborult a bili miután össze költöztünk. Sokáig hálisten nem laktunk együtt.

De az együttélésnek sem érzelmi okai voltak v mert annyira kötődtem hozzá. Az, h én együtt lakjak vele abba pusztán a kényszer vitt bele. Nem volt más választásom. 2 rossz közül kellett eldöntenem melyik a jobb. Vagy vele v apámékkal.

De így legalább megtapasztaltam h milyen kibírhatatlan. Adtam neki egy esélyt, mert égre földre esküdözött h ő is más lesz, meg minden más lesz, közbe meg egy fikarcnyit sem változott pozitív irányba.

Szobanövény típusú emberrel soha ne akarj együttélni. Csak kínlódni lehet az ilyennel. És pont ez az, h nem ültem én magas lovon mert lealacsonyodtam egy ilyen semmirekellőhöz. Honnan tudhattam volna h kár vele minden erőfeszítés??? Ma már azt sem tudom mit láttam benne.

De kellett hozzá az, h egy fedél alatt éljünk mert lakva ismeri meg egymást az ember.

Kapott is tőlem rendesen pofonokat, hajtépést meg baszogatást. Elege is lett. Elüldöztem, aztán visszajött. Többet már nem jön vissza. Megtiltottam neki. Közel 3 hónapja színét se láttam, de azért szoktam tudni mi van vele. Azóta külön utakon járunk és én is elköltöztem.

aug. 22. 23:21
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor remélem, hogy a magánéleted nagyjából helyrejött, legalábbis most már nyugodtabb, mint volt. :)
aug. 25. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!